VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Merhabalar parafparayı kullanabileceğim bir internet sitesi var mı hangi sitelerde geçerlidir

Ne alakası var kaç kere limit düşürüp sonrasında istediğim gibi artırdım?
Valide 2. Maaşını garantiye taşıyacaktı 400bin lira limit düşürdük bankanın içinde genede kredi kartı çıkmadı maaşı taşıyamadık değerlendirme için 1 2 ay geçmesi gerekiyor dedi bankalar birliğine düşmesi için limiti düşürdüğün bankadan tekrar yükseltebilirsin ama başka bankaysa beklemen lazım.

Valide 2. Maaşını garantiye taşıyacaktı 400bin lira limit düşürdük bankanın içinde genede kredi kartı çıkmadı maaşı taşıyamadık değerlendirme için 1 2 ay geçmesi gerekiyor dedi bankalar birliğine düşmesi için limiti düşürdüğün bankadan tekrar yükseltebilirsin ama başka bankaysa beklemen lazım.

Maaş taşıma olaylarındaki durumu bilemem ama ben sık sık farklı banka limitlerimi artır/düşür yapıyorum hiçbir engelle karşılaşmadım henüz

Hocam ben sabaha karşı 04.23'de alışveriş yaptım aynı saniye geldi. Puan bir gün sonra yüklendi. Bir arayıp sorun isterseniz.
Gelmediyse ne yapalım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maaş taşıma olaylarındaki durumu bilemem ama ben sık sık farklı banka limitlerimi artır/düşür yapıyorum hiçbir engelle karşılaşmadım henüz
Sana da mesaj geldi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,684
Üyeler
187,958
Son üye
Lovqq
Geri