Rica ediyorum bilen varsa yardım anlık fps düşüşü

ısıda hiç sıkıntı yok %15 maximum görüyor ısınmıyor zaten fps de sorun anlamadım bi anda oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kayıt derken kankam nvidia app dan mı gireceğim

fare hızı dediğin yer windows arama kısmına mı fare yazıp çekeceğim 125 olarak göreemdim
Fps problemini bilemem ama alt+tab büyük ihtimalle oyun ayarlarındaki pencere ayarındandır. Borderless Fullscreen (kenarlıksız tam ekran) yap düzelir. Gerçi öyle ayar var mı bilmiyorum ben LoL oynamıyorum. Bu dediğimi diğer oyunlarda deneyerek gördüğüm için söyledim, fullscreen genellikle yavaş alttab yapıyor çıkması girmesi zaman alıyor. Bazen de tam tersi oluyor.

Fps problemini bilemem ama alt+tab büyük ihtimalle oyun ayarlarındaki pencere ayarındandır. Borderless Fullscreen (kenarlıksız tam ekran) yap düzelir. Gerçi öyle ayar var mı bilmiyorum ben LoL oynamıyorum. Bu dediğimi diğer oyunlarda deneyerek gördüğüm için söyledim, fullscreen genellikle yavaş alttab yapıyor çıkması girmesi zaman alıyor. Bazen de tam tersi oluyor.
Tamamdır çok sağol

işlemci tabanlı oyunlarda test etmişsin hep. sorun tam neyde bilemiyorum o yüzden.

bios güncel mi, işlemcinin sanal çekirdekleri açık mı (görev yöneticisinden bakabilirsin) veya başka sorunlar da olabilir
Bu dediğin olay Sanallaştırma ise açık Docp açık resize bar açık

afterburner indir sıcaklıklara bak ne durumda

Tamamdır çok sağol

Bu dediğin olay Sanallaştırma ise açık Docp açık resize bar açık
onu demiyorum. işlemcide bi çekirdekler var bide mantıksal çekirdekler var. mantıksal çekirdekler 2 katı olur eşitse orda bi sorun var

Kullandığın fare marka ve modeli ne? Fare uygulamasından yapabiliyorsun.
Eğer çok ucuz uygulaması olmayan bir şey ise, aşırı basit ofis tipi bir fare takıp deneyin.
logitech superlight x pro mu ne 5klık olan var ya kardeşim hediye etti

hwinfo indir görüntü at;

sensör görüntüsünü atacaksın cpu kısmı yeterli
tamam kankam atayım ya sorunu çözemedim malesef bi türlü :(

7700xt 5700x lolde sınırsız yaptıgımda 460-340 arası bi fps alıyorum kapışmalarda 230 a kadar düşüyor 1080p de sıcaklık 56 derece
sıcaklıkta sıkıntı yok ısınmıyor bile 15 20 derece buz gibi lakin anlık fps düşüşü yaşıyorum fight atamıyorum

Son düzenleme:

Ekler

• görsel_2026-01-19_110402004.webp
    görsel_2026-01-19_110402004.webp
    110 KB · Hit: 2
Geri