Yardım 1.000 megabit internet için UGREEN CAT6 25 metre kablo sorun çıkartır mı ?

10 metresi dün geldi kalite olarak kaliteli duruyor ama uzun vadede ne olur bilmiyorum

Ana modemden gelen cat 7,cat 6 kabloyu çoğaltıcıda kullanıyorum herhangi bir gecikme veya hız kaybı yaşamadım 2 yıl oldu alalı.Sorun olacağanı düşünmüyorum.İnternetim 1000 dow 50 up

Modem>ugreen cat7 10 metre kablo>internet swich>ugreen cat6 10m kablo
Test sonucum anlık :

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-18 220101.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-18 220101.webp
    20.9 KB · Hit: 20
1.000 megabit internet bağlattım. UGREEN CAT6 almayı düşünüyorum. Uzunluk 25 metre olacak. Bu uzunlukta kabloda hız kaybı veya başka bir sorun olur mu ?

Alacağım kablo şu :

kanka 1k yı zorlamasada 800 900 zorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana modemden gelen cat 7,cat 6 kabloyu çoğaltıcıda kullanıyorum herhangi bir gecikme veya hız kaybı yaşamadım 2 yıl oldu alalı.Sorun olacağanı düşünmüyorum.İnternetim 1000 dow 50 up

Modem>ugreen cat7 10 metre kablo>internet swich>ugreen cat6 10m kablo
Test sonucum anlık :
fasttan da test yapar mısın

Ugreen kablo konusunda gözü kapalı alınabilecek bir marka sorun çıkarmaz

1k alamıyorsun zaten zar zor hatlar boşsa alırsın maks hız o olduğu için

kaldı ki kablon uzun fiber kablondaki sinyale kadar etki var
Hocam cat6 kablo 55 metreye kadar 1.000 megabit verebilir diyor google'da aratınca yani anlayamadım.

teoride öyle oluyor deniyoruz vermiyor ama..
Hocam bu arada şuan 1.000 megabite geçiş yaptım daha yeni. Fakat hız testinde 500 megabit görebiliyorum. Müşteri temsilcisi 1000 olarak aktif ettik diyor. Fakat ben şuan bilgisayarın wifisi ile bağlıyım. Bundan dolayı 1000 göremiyor olabilir miyim ? Kablo ile doğrudan modeme bağlamadım. CAT6 kabloyu bu hafta içinde alacam.

Arka planda birşeyler açık max 930 gördü
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir üst mesajımı okur musunuz rica etsem sorun yaşıyorum da yardımcı olur musunuz ?

Ugreen kablo konusunda gözü kapalı alınabilecek bir marka sorun çıkarmaz
10 metresi dün geldi kalite olarak kaliteli duruyor ama uzun vadede ne olur bilmiyorum
Arkadaşlar bir üst mesajımı okur musunuz rica etsem sorun yaşıyorum da yardımcı olur musunuz ?

Hocam bu arada şuan 1.000 megabite geçiş yaptım daha yeni. Fakat hız testinde 500 megabit görebiliyorum. Müşteri temsilcisi 1000 olarak aktif ettik diyor. Fakat ben şuan bilgisayarın wifisi ile bağlıyım. Bundan dolayı 1000 göremiyor olabilir miyim ? Kablo ile doğrudan modeme bağlamadım. CAT6 kabloyu bu hafta içinde alacam.

Hocam bir üst mesajımı okur musunuz rica etsem sorun yaşıyorum da yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar bir üst mesajımı okur musunuz rica etsem sorun yaşıyorum da yardımcı olur musunuz ?
wifide yakınındaysan alırsın kanka sakın arıza kaydı oluşturma gelir kablo bağlar test ederler 600 liracık kitler giderler :)

CAT6 kablo seçimi okey de. İşin bir de yalıtım kısmı var. U/UTP, F/UTP, U/FTP, F/FTP, S/FTP. Sağlam bişey olsun, hızımı etkilenmesin ben pimpirikliyim dersen F/UTP falan bakabilirsin.

Elektromanyetik parazit hızını etkileyebilir. Kabloyu geçirdiğim yerlere dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,231
Üyeler
188,057
Son üye
eeXian
Geri