CS2 FACEIT için ciddi takım arkadaşları

Paronim

80+
Reaksiyon skoru
24
Selamlar,

Düşük elolardaki düzensiz oyun yapısından kurtulup, daha taktiksel bir ortamda oynamak için kendime ve duoma uygun takım arkadaşları arıyorum. 1300 saatin üzerinde oyun tecrübem var ve oyununa güvendiğim bir arkadaşımla (Duo) birlikte hareket ediyorum.

Teknik yetkinlikler ve aim.

• Aim: Aimim stabil ve gelişmiştir; FACEIT 10 seviye oyuncularla girdiğim düellolarda sorun yaşamıyorum.
  • Utility: Haritalardaki kritik smoke, flash ve molotof noktalarının çoğuna hakimim.
  • Movement: Harita üzerindeki zor Boost noktalarına (ancient a veya Inferno'a short çatısı gibi) tek başıma çıkabiliyorum.
Oyun bilgisi ve yaklaşım.

• Strateji: E-spor maçlarını ve 2500-3000 elo gameplaylerini takip ederek oyunumu geliştiriyorum. Pozisyon alma ve rotasyon konusunda bu seviyelerdeki bilgileri maçlarıma yansıtıyorum.
  • Takım oyunu: Takım arkadaşlarım aksiyon alırken arkada bekleyip "bait" yapmam. Takım neredeyse ben de oradayım; gerekirse Support oynarım, gerekirse entry fragger olarak Site'a ilk giren ben olurum.
Harita tercihleri.

• Nuke: Nefret ediyorum, oynamayı tercih etmiyorum.
  • Ancient: Duom oynamaktan pek hoşlanmıyor ama ona birkaç taktikle bu haritayı sevdiririm, o yüzden bu konuda esneğiz.
  • Favoriler: Dust 2 bizim için vazgeçilmezdir. Mirage, Inferno ve anubis severek oynadığımız haritalar. Ayrıca overpass oynamayı da çok severiz.
Mentalite ve disiplin.

• Oyun tarzı: Her round "rush" ile bir yerlere girmek zorunda değiliz. Dakika 1.35'te 1V3 Clutch pozisyonunda kalmak istemediğim için taktiksel ve sakin bir oyunu tercih ederim. Takımca hareket etmeye ve haritayı kontrol etmeye önem veririm.
  • İletişim: Mikrofonu sadece info ve gerekli koordinasyon için kullanırım; maç esnasında gereksiz gürültü yapmam, saçma sapan bağırmam. Hata yapıldığında suçlamak yerine çözüme odaklanırım ancak oyun disiplini konusunda ciddiyetimi korurum.
Aradığım kriterler: Taktiksel oynamayı seven, ciddi, gelişime açık ve toksik olmayan arkadaşlarla iletişime geçmek isterim.

İletişim bilgileri:

• Steam: https://steamcommunity.com/id/CptParonim

Not: Toxiclik açısından elbette gider D2 mm gireriz sadece zeus oynarız veya gider Soundpad'den değişik şeyler açarız o sorun değil sadece ciddi maçlarda toxiclik istemiyorum.

Not 2: İngilizcem iyi ve temel düzeyde Rusça (info alıp verecek veya yaş, memleket, isim vesaire öğrenip söyleyecek kadar) biliyorum.

Hocam elon 739, eğer cidden geliştiğini düşünüyorsan kolaylıkla 1700 eloya kadar tek başına çıkabilirsin. Takımı o elolardan sonra ararsan çok daha kolay olur. Sabit takımla oynayıp gelişmek de çok zordur. Tavsiyem EF Hub üzerinden girmem. Veya diğer hublardan oyuncu bulman.

Hocam elon 739, eğer cidden geliştiğini düşünüyorsan kolaylıkla 1700 eloya kadar tek başına çıkabilirsin. Takımı o elolardan sonra ararsan çok daha kolay olur. Sabit takımla oynayıp gelişmek de çok zordur. Tavsiyem EF Hub üzerinden girmem. Veya diğer hublardan oyuncu bulman.
Usta 739 luk adam değilim işte ben takıma bi polonyalı bi fransız bi de rus gelince lose garantileniyor biri diyor "sen niye arkama bakmıyordun" diğeri diyor "ben dedim bakmıyorum diye" diğeri tek başına maçı almaya çalışıyor vs vs. ben seçkinde 2000-2200 elo tanıdıklarımla giriyorum adamlar diyor ki "olm senin çok rahat 7-8 muhtemelen 9 levelin var" diyor ama solo q de böyle kalıyor işte insan. en son faceitte solo q girdiğimde kavga çıktı takımda o zamandan beri solo girmiyorum (yaklaşık 5 ay falan). Benim 30-40 vurduğum 3 Kd olduğum maçta takım 0.32 kd de kalıyorsa zaten bişey başaramazsın ki.

Usta 739 luk adam değilim işte ben takıma bi polonyalı bi fransız bi de rus gelince lose garantileniyor biri diyor "sen niye arkama bakmıyordun" diğeri diyor "ben dedim bakmıyorum diye" diğeri tek başına maçı almaya çalışıyor vs vs. ben seçkinde 2000-2200 elo tanıdıklarımla giriyorum adamlar diyor ki "olm senin çok rahat 7-8 muhtemelen 9 levelin var" diyor ama solo q de böyle kalıyor işte insan. en son faceitte solo q girdiğimde kavga çıktı takımda o zamandan beri solo girmiyorum (yaklaşık 5 ay falan). Benim 30-40 vurduğum 3 Kd olduğum maçta takım 0.32 kd de kalıyorsa zaten bişey başaramazsın ki.
Hocam aynı şey 3k elo için de yaşanıyor. 3k elo da ben donk ile yarışacak adamım demiyor kusura bakma hocam. Evet berbat faceit ama her elo için berbat. Averajina baktım 15.
2 levelde 15 avg oynayan biri için 5-7 arası leveller bile çok zorlayabilir.

Kanka yazıyı okuyunca işe alım yapıyorsun sandım şaka bi yana 2500 elo avg de oynuyorum tavsiyem önce doğru sens doğru ekipman ardından aim rutini yapacaksın dm serverlarında zorlanacaksın koşarak oynamayı öğrenmen lazım bu oyunda peek avantajı var bunu kullanan yol alır

Seçkin 17 25 bin elo arası adam akıllı takım aranıyor

2 sene önce bende 1 leveldim public serverlarda 10 levellerle kapışabiliyordum sonra inat ettim tek başıma 7 levele çıktım sonra zamanım olmadı oynayamadım, mute tuşu yap roundun ortasında boş konuşanları duymazsın, roundu almaya oyna gerekirse takimdakileri baitle ve çok dm oyna arka arkaya adam vurmaya çalış

Kanka yazıyı okuyunca işe alım yapıyorsun sandım şaka bi yana 2500 elo avg de oynuyorum tavsiyem önce doğru sens doğru ekipman ardından aim rutini yapacaksın dm serverlarında zorlanacaksın koşarak oynamayı öğrenmen lazım bu oyunda peek avantajı var bunu kullanan yol alır
Yav olm eşşek gibi oynuyorum zaten merak etme gelişmemde bi sorun yok sensim doğru ekipmanım doğru aim rutinim var dm serverlarının içinden geçiyorum (xplay de valve sunucularında da) peek de atıyorum wideswing de yapıyorum crosshair placement da var tek sorun 1 tane ağzı vodka kokan rus 1 tane fransız 1 tane engelli gelince takıma ne yapsan boş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçkin 17 25 bin elo arası adam akıllı takım aranıyor
Yeni sezona beraber başlayak mı aga

2 sene önce bende 1 leveldim public serverlarda 10 levellerle kapışabiliyordum sonra inat ettim tek başıma 7 levele çıktım sonra zamanım olmadı oynayamadım, mute tuşu yap roundun ortasında boş konuşanları duymazsın, roundu almaya oyna gerekirse takimdakileri baitle ve çok dm oyna arka arkaya adam vurmaya çalış
Kanka bak girdim mesela takımı sana özetleyeyim, 1 tane adam akıllı insan geldi sarı nine diye 1.8 kd ile oynadı pembe yere bakıyor mavi özürlü gibi konuşuyor yeşil de dediğim hiçbişeyi anlamıyor, ikide bir önüme flash yiyorum ve en uzun round 1.10 da bitti kanka şimdi ben ne yapayım nasıl yükseleyim burada herkesin profili gizli herkesin hesabı yeni.

Kanka bak girdim mesela takımı sana özetleyeyim, 1 tane adam akıllı insan geldi sarı nine diye 1.8 kd ile oynadı pembe yere bakıyor mavi özürlü gibi konuşuyor yeşil de dediğim hiçbişeyi anlamıyor, ikide bir önüme flash yiyorum ve en uzun round 1.10 da bitti kanka şimdi ben ne yapayım nasıl yükseleyim burada herkesin profili gizli herkesin hesabı yeni.
Premium al

Yav olm eşşek gibi oynuyorum zaten merak etme gelişmemde bi sorun yok sensim doğru ekipmanım doğru aim rutinim var dm serverlarının içinden geçiyorum (xplay de valve sunucularında da) peek de atıyorum wideswing de yapıyorum crosshair placement da var tek sorun 1 tane ağzı vodka kokan rus 1 tane fransız 1 tane engelli gelince takıma ne yapsan boş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sezona beraber başlayak mı aga
At bilader hesabını oynayak senle. kaç elosun?

Geri