Yardım 7500f sıcaklık değerleri

Tamam bunu söylemen yeterli olurmuş 7500f sahibiyim diye ısınan bir işlemci olduğunu bilemem ya. Önceden kullandığım işlemciyle arasında kendi gözlemlediğim farkı baz alarak bir konu açtım. iyi forumlar.
tesekkurler hocam sıze de ıyı forumlar

yükten kastınız nedir lol-valo-cs gibi oyunlarda mı ? rdr cyberpunk gibi oyunlarda mı ? veya stres testinde mi ? nasıl bir yük testi yapmam isabetli olur bunun için.
Hangi oyunu oynuyorsaniz o oyunda kac derece oluyor? En fazla kaç derece olur diyorsanız stres testi yapabilirsiniz.

Boşta ısılar cpu hakkında bilgi vermez. Sorun varsa eğer yükte belli olur. İşlemci R23 gibi bir teste sokun yükte kaç watt çekiyor ne kadar ısınıyor belli olur.

Boşta ısılar cpu hakkında bilgi vermez. Sorun varsa eğer yükte belli olur. İşlemci R23 gibi bir teste sokun yükte kaç watt çekiyor ne kadar ısınıyor belli olur.
multi core testi sonuçları
1768851036921.webp

1768851055443.webp

single core testi sonuçları
1768852118154.webp

1768852132384.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi oyunu oynuyorsaniz o oyunda kac derece oluyor? En fazla kaç derece olur diyorsanız stres testi yapabilirsiniz.
yaptım

Son düzenleme:
7500f thermalright asssain 120 soğutucu ile boşta 45 - 49 derece arası normal mi 5600üm fsp nc3 soğutucu ile 35 derece civarıydı.
anakart olarak msi a620 kullanıyorum acaba biostan vs ayar mı açmam lazımdı
normal hocam

valla test bitti bi 7-8 dk bekledim bitiyor yazdı sonuç göstermedi ben de beklemedim direkt finishe bastım
Aynı işlemciyi kullanıyorum boşta 45-48 derece arası geziniyor. Daha 70 dereceyi görmedim ne kadar yüklenirsem yükleneyim. Sıcaklıklarınız normal bu arada.

Aynı işlemciyi kullanıyorum boşta 45-48 derece arası geziniyor. Daha 70 dereceyi görmedim ne kadar yüklenirsem yükleneyim. Sıcaklıklarınız normal bu arada.
tamamdır sağolun. merak ettiğim bu kadar serin kalmasının sebebi kasa kalitesi ve sıvı soğutmadan dolayı mı?

7500f thermalright asssain 120 soğutucu ile boşta 45 - 49 derece arası normal mi 5600üm fsp nc3 soğutucu ile 35 derece civarıydı.
anakart olarak msi a620 kullanıyorum acaba biostan vs ayar mı açmam lazımdı
Normal hocam tek kule ile boşta 45-50 yükte 60-75 derecelerde bende

Geri