I Dug Two Graves
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 794
Bu tarz konular açarsan bulamazsın zaten kanka.
Bixi ile iletişim kurarken aklıma gibi dizisindeki ilkkan karakteri geliyor büyük benzerlikler var
Konusmasanda olur anın tadını çıkarın.Kızla konuşuyoruz kızı seviyorum oda beni seviyor bi yerden sonra konu bulamamaya başlıyorum kız kendini zorlayıp bi konu buluyor ama bende bi yerden sonra gelmiyo sanki kız benden soğuyup ayrılacakmış gibi hissediyorum tavsiyesi olan varsa sevinirim
Sevdiğim kızla b*k renkleri ve özellikleri hakkında 1-1.30 saat konuşurduk dediğim gibi seviyorsa b*k konusu bile sarar çok takılma. Konu bulamadığın için soğuyup ayrılacak kız için de üzülmezsin zaten bahane arıyormuş gibi olur.Kızla konuşuyoruz kızı seviyorum oda beni seviyor bi yerden sonra konu bulamamaya başlıyorum kız kendini zorlayıp bi konu buluyor ama bende bi yerden sonra gelmiyo sanki kız benden soğuyup ayrılacakmış gibi hissediyorum tavsiyesi olan varsa sevinirim
B*k kokusundan hiç bahsettin mi?Sevdiğim kızla b*k renkleri ve özellikleri hakkında 1-1.30 saat konuşurduk dediğim gibi seviyorsa b*k konusu bile sarar çok takılma. Konu bulamadığın için soğuyup ayrılacak kız için de üzülmezsin zaten bahane arıyormuş gibi olur.
Uzak Dur Bebeklik Fotorafını KoyduysaReis kızla 3-4 haftadan beri konuşuyorum tokasını falanda verdi duvar kağıdına bebeklik resmimi falan koymuş