TEMU Türkiye Ofisine Baskın Yapıldı!!!!

Adamların hala Türkiyeyi umursamasına şaşırdım açıkçası, böyle bir şey olmuş olması üzücü ve kötü bir durum ama birlikte çalışılması iyi olmuş. Yinede siyasi görüş falan filan bir kenara umurumda dahi değil, mantıklı bir şeklide tarafsız ve objektif düşündüğümde ve Temunun yerine kendimi koyduğumda gümrük kurallarının bu kadar acımasız olduğu bir ülkeden arkama bakmadan çekilirdim ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Temunun yerine kendimi koyduğumda gümrük kurallarının bu kadar acımasız olduğu bir ülkeden arkama bakmadan çekilirdim ben.
6 şubat olmadan gelen ürüne 30 avro üstü deyip beyanname istediler şaka gibiler başımızda öyle kötü bir yönetim var ki.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yaw temudaki ürünüm 2 gündür gumruk tarafından teslim ediliyorduda kaldı bundan dolayı mı acaba

6 şubat olmadan gelen ürüne 30 avro üstü deyip beyanname istediler şaka gibiler başımızda öyle kötü bir yönetim var ki.
Siyasete girmiyorum hocam, suçu yönetimde aramakta bir düşünce saygı duyarım ama asıl sorunu yönetime yıkmıyorum. Siyaset konuşarak elime bir şey geçmedi, söylenerek elime bir şey geçmedi, saçma sapan işler bana kalırsa artık bunlar. Yönetimin değişmesi, mevcut yönetimin iyileştirilmesi, yeni paketler, yenilikler gibi safsata şeylerin bu sorunu çözeceğini de sanmıyorum. Ülkeye ciddi Reformlar gerek fakat ülkenin ne altyapısı ne ekonomisi ne de halkının bunu kaldırabileceğini de sanmıyorum. Başlangıcı uzun geçmişe dayalı sorunların tetiklediği şeylerden azıları bunlar bence ve bunların en azından birazının çözülmesi için 2013teki gibi bir durumda olmamız gerekirdi ki bu bile yetmezdi çünkü yine dediğim gibi ciddi Reform yapacak temelin olduğunu düşünmüyorum genel bazda.

Siyasete girmiyorum hocam, suçu yönetimde aramakta bir düşünce saygı duyarım ama asıl sorunu yönetime yıkmıyorum
Dostum kararı veren yöneticiler sorun yöneticilerde güç onlarda. Sen istediğin kadar girme onlar sana köküne kadar sokuyorlar merak etme.

Geri