samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 727
Pilli kumandalı almaya kalktığın içindirBen neden alım yapamıyorum ledde
Pilli kumandalı almaya kalktığın içindirBen neden alım yapamıyorum ledde
yasa 1 şubat oldu diye biliyorum ben hatta, daha da riskli.Hacı hala sipariş mi geçiyosunuz siz delirmişsiniz. Şimdi geçtiğiniz siparişler 6 sından önce gelecek mi?
Bı daha deneyim teşekkür ederimPilli kumandalı almaya kalktığın içindir
yok 6 şubatta yürürülüğe girecek karar 6 ocakta açıklandı 30 gün sonra yürürlüğe girecek ibaresi varyasa 1 şubat oldu diye biliyorum ben hatta, daha da riskli.
1 şubat yazıyor ve shein e sorduğumda da 1 şubatta diye ticket geldi banayok 6 şubatta yürürülüğe girecek karar 6 ocakta açıklandı 30 gün sonra yürürlüğe girecek ibaresi var
Reis taktıysan bi yorum ve foto bırakabilirmisin yav ben de sipariş etmiştim de merak ettim.Benim ambilight LED gelmiş
Denedim de yapıştırmadım şimdilik1 şubat yazıyor ve shein e sorduğumda da 1 şubatta diye ticket geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis taktıysan bi yorum ve foto bırakabilirmisin yav ben de sipariş etmiştim de merak ettim.
Ben sorduğumda 6 şubat dedi shein müşteri hizmetleri herkese farklı cevap veriyorlar herhalde.1 şubat yazıyor ve shein e sorduğumda da 1 şubatta diye ticket geldi bana
Reis taktıysan bi yorum ve foto bırakabilirmisin yav ben de sipariş etmiştim de merak ettim.
sen onun dediğine bakma madde 3 bakarsan yürürlüğe girme tarihi ortada https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2026/01/20260107-3.pdf1 şubat yazıyor ve shein e sorduğumda da 1 şubatta diye ticket geldi bana
ben de 12 ocakta vermiştim bugün geldi 8 ocakta sipariş verdigim gelmedi dahaArkadaşlar 12 ocak günü 2 ürün sipariş vermiştim bugün geldi Aras kargo getirdi.
sen onun dediğine bakma madde 3 bakarsan yürürlüğe girme tarihi ortada https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2026/01/20260107-3.pdf
sayfa editörü yanlış yazmış resmi gazete adı üstünde devletin işleyişi konusunda bilgilendirme yeridir kararname gayet açık ama ticaret bakanlığının yazdığı siteye uymak daha mantıklı çünkü bizim ülke resmiyete pek uymayan bürokrasiye sahip. Bu konuda zarar görseniz her türlü alırsınız hakkınızı da uğraşırsınız yani 1 şubatı dikkate almak daha makulben de 12 ocakta vermiştim bugün geldi 8 ocakta sipariş verdigim gelmedi daha
Bu da böyle diyor reis 1 şubat diye![]()