Shein indirimli ürünler

yok 6 şubatta yürürülüğe girecek karar 6 ocakta açıklandı 30 gün sonra yürürlüğe girecek ibaresi var
1 şubat yazıyor ve shein e sorduğumda da 1 şubatta diye ticket geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim ambilight LED gelmiş
Reis taktıysan bi yorum ve foto bırakabilirmisin yav ben de sipariş etmiştim de merak ettim.

Reis taktıysan bi yorum ve foto bırakabilirmisin yav ben de sipariş etmiştim de merak ettim.
Denedim de yapıştırmadım şimdilik

Arkadaşlar 12 ocak günü 2 ürün sipariş vermiştim bugün geldi Aras kargo getirdi.

Ben sorduğumda 6 şubat dedi shein müşteri hizmetleri herkese farklı cevap veriyorlar herhalde.

Arkadaşlar 12 ocak günü 2 ürün sipariş vermiştim bugün geldi Aras kargo getirdi.
ben de 12 ocakta vermiştim bugün geldi 8 ocakta sipariş verdigim gelmedi daha :D

sen onun dediğine bakma madde 3 bakarsan yürürlüğe girme tarihi ortada https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2026/01/20260107-3.pdf
Bu da böyle diyor reis 1 şubat diye

1 Şubat 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yurt dışı e-ticaret platformları üzerinden satışı yapılan tüm ürünler bakımından, sipariş edilen eşyanın değerine bakılmaksızın “Basitleştirilmiş Gümrük Beyannamesi” uygulamasına son verilmiştir.

ben de 12 ocakta vermiştim bugün geldi 8 ocakta sipariş verdigim gelmedi daha :D

Bu da böyle diyor reis 1 şubat diye
sayfa editörü yanlış yazmış resmi gazete adı üstünde devletin işleyişi konusunda bilgilendirme yeridir kararname gayet açık ama ticaret bakanlığının yazdığı siteye uymak daha mantıklı çünkü bizim ülke resmiyete pek uymayan bürokrasiye sahip. Bu konuda zarar görseniz her türlü alırsınız hakkınızı da uğraşırsınız yani 1 şubatı dikkate almak daha makul

Gümrükten geçmiş mi

Ekler

• 1000034181.webp
    1000034181.webp
    88.4 KB · Hit: 62
Geri