Shein indirimli ürünler

Şimdi yine sipariş geçtim 1 şubattan sonra gümrüğe girerse vergi mi gircek bize :D girerse hangi fiyat üzerinden hesaplanır perakende mi? Kupon cart curtla indirdiğimiz fiyat üzerinden mi?
Hızlı geliyor siparişler de hızlı gelip duruyor tr de :D hala bekliyorum diğer kargoları

Hızlı geliyor siparişler de hızlı gelip duruyor tr de :D hala bekliyorum diğer kargoları
Durmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten de :D biraz işin sonrasındayız aslında burda düşük fiyatlara alıyoruz ama gümrüğe sonradan girerse ne olur ne masraf çıkar sorunumuz.

Durmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten de :D biraz işin sonrasındayız aslında burda düşük fiyatlara alıyoruz ama gümrüğe sonradan girerse ne olur ne masraf çıkar sorunumuz.
O tarihten sonra alma daha iyi 30tl 100tl bir şey alıcaksan dene sansını da vergi müşaviri tutmak gerek felan :D

O tarihten sonra alma daha iyi 30tl 100tl bir şey alıcaksan dene sansını da vergi müşaviri tutmak gerek felan :D
Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi var :) bi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte

Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi var :) bi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte
Sipariş vericeksen bile bu saatler de ver ve sonlardır 5-6 günde yollansa en azında buraya gelme süresi olsun :)

yetkili abi 5 şubatta bile sipariş vereceğim diyordu @valhalla
Evet sözümün arkasındayım.. Ben resmi gazeteyi esas alıyorum ama gümrükte problem yaratır iseler o halde ücret iadesi alırım.. Neticede hukukun belirli kişiler ve zümreler üzerinden işlediğine ziyadesiyle vakıf olduğum bir ülkede ve yaşlardayım diyeyim siz anlarsınız...

Geri