AhmetReis72
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Beyler şimdi sipariş geçsem vergi girer mi? Hiç alan varmı?
vergiyi istemediğin sürece ödemezsin en fazla aldığın şey yanarBeyler şimdi sipariş geçsem vergi girer mi? Hiç alan varmı?
Ürünü istememe seçeneğimiz var değil mi? Müsavirlik falan masrafıyla uğraşmak istemiyorumvergiyi istemediğin sürece ödemezsin en fazla aldığın şey yanar
Hızlı geliyor siparişler de hızlı gelip duruyor tr deŞimdi yine sipariş geçtim 1 şubattan sonra gümrüğe girerse vergi mi gircek bizegirerse hangi fiyat üzerinden hesaplanır perakende mi? Kupon cart curtla indirdiğimiz fiyat üzerinden mi?
Durmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten deHızlı geliyor siparişler de hızlı gelip duruyor tr dehala bekliyorum diğer kargoları
O tarihten sonra alma daha iyi 30tl 100tl bir şey alıcaksan dene sansını da vergi müşaviri tutmak gerek felanDurmasa hiçbir derdimiz olmayacak zaten debiraz işin sonrasındayız aslında burda düşük fiyatlara alıyoruz ama gümrüğe sonradan girerse ne olur ne masraf çıkar sorunumuz.
Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi varO tarihten sonra alma daha iyi 30tl 100tl bir şey alıcaksan dene sansını da vergi müşaviri tutmak gerek felan![]()
en kötü ihtimal 1 i olarak düşünebilirsiniz.Etrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi varbi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte
Sipariş vericeksen bile bu saatler de ver ve sonlardır 5-6 günde yollansa en azında buraya gelme süresi olsunEtrafta çok bilgi kirliliği var usta ya daha hala 1 şubat mı 6 şubat mı bilgisi varbi forumdaş bilgilendirmişti ama insan kıllanıyor işte
Evet sözümün arkasındayım.. Ben resmi gazeteyi esas alıyorum ama gümrükte problem yaratır iseler o halde ücret iadesi alırım.. Neticede hukukun belirli kişiler ve zümreler üzerinden işlediğine ziyadesiyle vakıf olduğum bir ülkede ve yaşlardayım diyeyim siz anlarsınız...yetkili abi 5 şubatta bile sipariş vereceğim diyordu @valhalla
19 stok :
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com