ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,521
evet ama o kadar cıkamam7500 üstü geçerli kod var 750 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OCAK750
evet ama o kadar cıkamam7500 üstü geçerli kod var 750 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OCAK750
2 tane al birini satarsın 3999a djdjdevet ama o kadar cıkamam
![]()
alan cıkar mı2 tane al birini satarsın 3999a djdjd
V2 mini bu.ATX psu versiyonlu yaniBu kasa SFX PSU kullanıyor olabilir, alan dikkat etsin
Niyeyse bunlar atx psu desteklemiyor diye aklımda kalmış, bi de psu masrafı çıkmasın diye araştırırken stok nanay.. Yine altın kuralı çiğnedik. "Önce al sonra araştır" Güzel kaçtı vesselam...
BTF?Bunda btf var miydi
Hocam atx mobo ile Arctic Liquid Freezer II 280mm kullanmayı düşünüyorum da kalınlık sorun olur diye tedirginim. Sizin soğutma kalınlıktan mı uzunluktan mı zor sığdı?Bu kasanın boş hali eski kasamın dolu halinden daha ağır. Kalitesi güzel. Atx psu destekliyor. Lian li GA II Performans 360 sıvı soğutma sığmadı. Zorla yerleştirdim iade etmemek için.
Portları arkada olan kartlara btf deniyor
Allah kahetmesin dün kasa aldım ya şimdide stok bitmiş inanılmaz ya bu kasayı alıcaktam 1 yıldır aklımdaydıLian Li O11 Dynamic Mini V2 Beyaz Mid Tower ATX Kasa (G99.O11DMIV2W.00) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Beyaz Mid Tower ATX Kasa (G99.O11DMIV2W.00) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu fiyata çok iyi kasa.Fansız model haberiniz olsun.
Allah kahetmesin dün kasa aldım ya şimdide stok bitmiş inanılmaz ya bu kasayı alıcaktam 1 yıldır aklımdaydı