CX31993 DAC Nereden ucuz alabilirim?

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Aliexpress, temu, shein sitelerine baktım ancak en düşük 650 tl bulabildim. En azından 400'e bulmaya çalışıyorum. Nereden bulabilirim? (2. El hariç)

Yurtdışından alsan gelir mi ki? Yasak gelmedi mi. 6 şubattan önce gelmesi lazım. Tr de ucuza satan yok. Amazonda ugreen 3,5mm-type c dönüştürücü satıluyoda 350ye o baya kaliteliydi. Stok gelirse onu al

Yurtdışından alsan gelir mi ki? Yasak gelmedi mi. 6 şubattan önce gelmesi lazım. Tr de ucuza satan yok. Amazonda ugreen 3,5mm-type c dönüştürücü satıluyoda 350ye o baya kaliteliydi. Stok gelirse onu al
Hocam, acele etmeye çalışıyorum. Bulduğum an alıcam bulamazsam da bulamamış olacağım

Up up.

Aliexpress yeni hesap ve oyun kredisi ile yaklaşık 400 liraya geliyor ama yetişmez. Kablosu ince de olsa bu fiyata alternatif olarak apple dongle alınabilir.

Aliexpress yeni hesap ve oyun kredisi ile yaklaşık 400 liraya geliyor ama yetişmez. Kablosu ince de olsa bu fiyata alternatif olarak apple dongle alınabilir.
Hocam hangi oyun ve ne kadar sürede bu krediyi alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetişmese en azından bilgilenmek isterim

Hocam hangi oyun ve ne kadar sürede bu krediyi alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetişmese en azından bilgilenmek isterim
3 günde yaklaşık 200 lira alışveriş kredisi alınabiliyor, aliexpressin oyunları gogo match ve merge boss. Zaman zaman da oyna kazan menüsünden 3000 oyun puanı karşılığında 40 alışveriş kredisi veriyor.
Bir de gördüğüm kadarıyla bazı ürünlerde sepette bir iki gün bekleyince indirim olabiliyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri