Xbox series x Alınır mı?

yani hocam bana kalırsa para biriktirilip 2. el full kasa alacaksınız yada 0 alıp 9 ay taksitle ödeyeceksiniz yoksa bu işten çıkış yok oyun konsolları zaten ucuz olma sebebi oyun ve abonelik fiyatlarından para kazanmaları ve bilgisayar gibi yok bugün ödev yapayım yok bugün dizi izliyeyim gibi fark farklı şeyler yapamadığın için benim tavsiyem pcdir ama kimiside konsol tercih eder zevk meselesi açıkçası
2.el pc lere baktım çok pahalı oluyor hocam tek tek toplamak hem zamlardan beni koruyor hem de daha uygun oluyor gibi.0 alma devri bence düşük bütçede bitti artık.

2.el pc lere baktım çok pahalı oluyor hocam tek tek toplamak hem zamlardan beni koruyor hem de daha uygun oluyor gibi.0 alma devri bence düşük bütçede bitti artık.
orası öyle evet ama takip etmek önemli bazen tek tek toplayacağından daha ucuza getirebiliyorsun cabuk satıcıdan dolayı

4.5k r5 5600
2.5k kasa psu
3.5k B550 pro
2k 16gb ram
15k 9060xt/6700xt/6600xt olabilir(Pedere bağlı.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde bile ucuza geliyor fazla fazla yazdım

1500 e xbox one aldım. Pes wwe falan oynatıyor iş görüyor. seriese gerek yok çok ucuza bulmadıkça

Son düzenleme:
3.5 e de ilan yok ki hocam r5 5600 için 5 den aşağı ilan yok tok satıcılar 4 e bile inmiyorlar.3.5 e r5 5600 alsam okeydir benim için.Neden anlamadım ilan yok hiç 5k altında
2.ele 4000-5000 li rakam isteyenden çöp bile alma hakkı 3000-3500 o işlemcinin eger bu tarz paralar isteniyorsa sıfır al geç çakallarla ugraşılmaz

Mantıksız falan değil. PS özel oyunlarını oynamam lazım takıntısı yoksa ki bence artık oradan çok da iyi bir iş beklemeyin, Marvel'lar ile falan garanti paraya oynayacaklar. Gayet de alınabilir. Xbox en büyük avantajı eski kütüphane oyunları da aşırı ucuz. Xbox 360 döneminden oyunlar alıp oynarsınız.

Tek dezavantajınız konsolda yama yapamazsınız. Bir de multi oyun oynuyorsanız iki konsolda da para vermeniz gerekiyor.

Xbox'ın hangi ipte oynadığı belli değil. Oyunları yavaş yavaş PS5'e geliyor, konsolun bir geleceği yok. Zaten Amerika dışındaki bölgelerde sadece abonelik ve aksesuar satıyorlar artık.
Belli aslında, yeni konsol da çıkarmayacaklar Proya rakip bile yapmadılar. Büyük ihtimalle Windows da çalıştırabilen yarı PC yarı oyun konsolu gibi garip bir şey çıkaracaklar yeni nesil için. Xbox biriminin günceldeki ana amacı oyuna erişimi her yere yaymak ve her platformda abonelik satmak, Sony izin verse eminim Game Pass bile PS5 için gelir 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolda drift var. Eski konsol desteği yok. Komisyonla 1700 1800 e buldu tabi
Xbox piyasası neymiş öyle be, PS3 lere bile 4K istiyor adamlar 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m