REDMAGIC 11 Pro 59.999 TL. ilk kez sıvı soğutma kullanım ve oyunculara Özel

Bende anlamıyorum yüksek özellikli telefonla max ne yapılır ki max pubg mobile biliyorum ben
Pubg oynamaya bu para vereni de ne bileyim.Az daha verip s25 ultra alırsın hem daha uzun ömürlü olur hem de performansı aynı olur zaten belli bir sınırın üstünde ne kadar güçlü olursa olsun aynı performans veriyor

Site domaininde gg yazıyor, alacak arkadaşlar buna dikkat etsin belki sahte bir site dahi olabilir.

Düzeltme: Google aramalarda ilk başta çıkıyor, sahte değildir o halde.

Muhtemelen magic 8 pro da bu fiyata gelecek

Muhtemelen magic 8 pro da bu fiyata gelecek
Magic 7 pro 60 bin seviyesinden tablet hediyesi ve takas desteği ile çıkmıştı. Yıl içinde 48 bin, yıl sonu 52 bin bandında oturdu. Çıkış yaptığı dönemdeki dolar kuru 36 - 37 seviyesindeydi.

Eğer Honor agresif yerel fiyatlandırma çabasını sürdürürse aynı şekilde hediye ve takas desteği gibi kampanyalarla 70 - 80 bin lira aralığında çıkar gibi geliyor bana.

Vivo, oppo gibi markaların tepe cihazları 100 - 120 bin lira aralığında çıkış yaptı

cidden bir teknoloji harikası ama telefon yani alt tarafı genshin impact bağımlısı çinliler için yapılmış gibi

Alsam böyle performans beklerim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı paraya sistem diz daha mantıklı.Mobilde ne oyuncusu olacan ki.Esporcuysan lafım yok ama onun harici gereksiz gibi.
e sporcular ios cihaz kullanıyor. resmi turnuvalarda sponsorlar Android cihazlar olduğu için anca öyle kullanıyorlar.

Pubg oynamaya bu para vereni de ne bileyim.Az daha verip s25 ultra alırsın hem daha uzun ömürlü olur hem de performansı aynı olur zaten belli bir sınırın üstünde ne kadar güçlü olursa olsun aynı performans veriyor
aynı değil bunun hem işlemcisi daha yüksek hem soğutması daha yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,839
Üyeler
188,485
Son üye
Butcher?
Geri