İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

gameraider k1 he - Darmoshark Top75 HE Wired - Howl 75 - Beast r75 sizce hangisini tercih etmeliyim? Maks bütçe 3.500

gameraider k1 he - Darmoshark Top75 HE Wired - Howl 75 - Beast r75 sizce hangisini tercih etmeliyim? Maks bütçe 3.500
darmoshark, howl75, gameraider k1 he bu ürünler kablolu klavyeler, kablosuz klavyeler ile bir değerlendirmeleri haksızlık olur

birde darmoshark nedense bana böyle ajazz kalitesindeymiş de kendini Lamzu, Waizowl, ATK gibi pazarlıyormuş gibi geliyor

howl 75 kasası r75 ile birebir aynı, bence aynı yerde üretildiler, bir marka kablosuz da üretmiş birisi kablolu ürettirmiş, aradaki ufak fiyat farkına kablosuz seçeneği eklemek için değer bence

darmoshark bence çok sırıtıyor

gameraider'e dair hiçbir fikrim yok

Hocam bende kablosuz manyetik klavye almayı düşünüyorum biraz bakındım çoğu ürün kablolu önerebiliceğin bir kablsouz model varmı 5k bandında ?
Mchose marka mouse kullanıyorum aynı marka klavye almayı düşünüyorum önerirmisin?

Hocam bende kablosuz manyetik klavye almayı düşünüyorum biraz bakındım çoğu ürün kablolu önerebiliceğin bir kablsouz model varmı 5k bandında ?
Mchose marka mouse kullanıyorum aynı marka klavye almayı düşünüyorum önerirmisin?
mchose iyi markadır, ben şu an beast r75 prodan çok memnunum, mchose ile uzun kullanım yapamadım maalesef

Beast R75 kablosuz da 8K destekliyor mu şimdi? Öyle bir ifade gördüm de bilgili arkadaşlar aydınlatabilir mi.

klavyeyi bu kir tutma muhabbetinden bir iki gün önce sipariş verdim ve kullanıyorum, farkettim ki klavyenin keycapleri acayip yapışkan ve kir, tozu tutuyor. (bezde boya atması olduğu için karartma yapması normal gibi) klavyenin 8000mah bataryası vardı ama dün fullken kullandım ve bir günde %20 şarjı gitti anlamadım.
şarjın %100 gözükmesi önemli değil. esc kırmızı yanıyor o söndüğü zaman gerçek %100 demek. fullemek yaklaşık 1.5 2 gün %100 şarjla da yaklaşık 5 gün gidiyor.

6 Şubatta ürünü aldım arızalandı. Teknik servisle iletişime geçmeye çalışıyorum günde sadece bir mesaj atıyorlar galiba 2 gündür hala konuşmanın devamı gelmedi. Bir mesaj atıyorlar geri 24 saat boyunca yoklar.

6 Şubatta ürünü aldım arızalandı. Teknik servisle iletişime geçmeye çalışıyorum günde sadece bir mesaj atıyorlar galiba 2 gündür hala konuşmanın devamı gelmedi. Bir mesaj atıyorlar geri 24 saat boyunca yoklar.
sorun yaşayan bir arkadaşım da geç dönüyorlar dedi ama değiştirdiler ürününü

Geri