TRYX PANORAMA 18.999TL ve PANORAMA SE 14.999TL Yeniden Stoklarda.

atsana bi sistem foto
68FF08E7-51CB-46B2-882E-EA33F076A9E6.webp

Dediğim gibi ben geçici olarak düşündüm LCD-C’yi, muhtemelen çıktığında Curved alırım. Sen de böyle düşünüyorsan C olanı al daha uygun fiyatlı çünkü. Onun dışında ömürlük alacaksan diyeyim, S olan kareyi al.

Hocam çok güzel duruyor, güle güle kullanın. Gamepad tutacağının linki var mıdır? :love:
teşekkürler daha iyisi senin olsun inş. temudan almıştım... artık alsan da yetişmez muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Dediğim gibi ben geçici olarak düşündüm LCD-C’yi, muhtemelen çıktığında Curved alırım. Sen de böyle düşünüyorsan C olanı al daha uygun fiyatlı çünkü. Onun dışında ömürlük alacaksan diyeyim, S olan kareyi al.
bro o lcd yazıyı nasıl yaptın nickinin olduğu yeri hemen söylemen lazım... ben de isityorummmmm

pompa sesini bilmiyorum ama bence 20k ya değecek bir AIO değil kendisi. Lian li beklemeni tavsiye ederim. Curved bir ekran aio geçmek istiyorsan. ya da tryx normal versiyonu. SE alma.
Gaza geldim PSU için ayırdığım 8k yi ona harcayacaktım. :D
5k da benim soğutma gitse 2'de öyle eklesek 15k falan bütçem vardı.
Ama 20k verip benim 5k lik sogutmadan sesli olması kabul edilemez.
Sirf 6 inch oled var diye verilmez...
20'ye Samsung 27inch satıyor.
Sen 6 inch oled var diye 20 istiyon.

Saçma hocam ya 20k ya 6 inch ekran aio, 20k ile 32 inch ekran bile alırsın(sanırım?) neyse gönül işleri, bende curved i bekliyorum.

sabır derviş. ben lian li'nin uygun fiyata gelmesini bekliyorum. bence uygun fiyatlı olacaktır. 13-15k Falan. yine de delilik ya. 9800x3d 18.500 e almıştım. 15 bine sıvı soğutma alıyoz. nerden baksan delilik hahahhaha

Saçma hocam ya 20k ya 6 inch ekran aio, 20k ile 32 inch ekran bile alırsın(sanırım?) neyse gönül işleri, bende curved i bekliyorum.
sabır derviş. ben lian li'nin uygun fiyata gelmesini bekliyorum. bence uygun fiyatlı olacaktır. 13-15k Falan. yine de delilik ya. 9800x3d 18.500 e almıştım. 15 bine sıvı soğutma alıyoz. nerden baksan delilik hahahhaha
Ya olay ekran boyutu değil daha kötü olmasında. Zaten artık ne alsan 20k. En iyi işlemci 20k. En iyi kulaklık 20k. En iyi psu işte 15k. Ama dünden beri SE'nin sıcaklık testlerine bakıyorum onlarda bariz kötü ya. Benim 5k'ya aldığım arcitc liquid 3'den 5-6 derece daha sıcak. 3-4 katı para veriyorum daha iyi olmasını geçtim aynı ısıda bile tutsun yeterdi. Hadi dedim 5-6 derece önemli değil. Ama pompa sesi bütün işleri değiştirdi.
Daha öncesi thermalright kullanıyordum. Herkes ona sessiz diyordu ama arctic aldıktan sonra onun ne kadar sesli olduğun anladım. 1500 lira daha fazla vermemek için thermalright almıştım. Oysaki 2025'de sadece lego'lara 15k harcamışım. Kendime çok kızdım ve bu hatadan kasanın bütün fanları da arctic yaparak döndüm.

1769275105956.webp

Galiba düz modeli daha sesli;

1769275406036.webp

1769275438492.webp

Ya olay ekran boyutu değil daha kötü olmasında. Zaten artık ne alsan 20k. En iyi işlemci 20k. En iyi kulaklık 20k. En iyi psu işte 15k. Ama dünden beri SE'nin sıcaklık testlerine bakıyorum onlarda bariz kötü ya. Benim 5k'ya aldığım arcitc liquid 3'den 5-6 derece daha sıcak. 3-4 katı para veriyorum daha iyi olmasını geçtim aynı ısıda bile tutsun yeterdi. Hadi dedim 5-6 derece önemli değil. Ama pompa sesi bütün işleri değiştirdi.
Daha öncesi thermalright kullanıyordum. Herkes ona sessiz diyordu ama arctic aldıktan sonra onun ne kadar sesli olduğun anladım. 1500 lira daha fazla vermemek için thermalright almıştım. Oysaki 2025'de sadece lego'lara 15k harcamışım. Kendime çok kızdım ve bu hatadan kasanın bütün fanları da arctic yaparak döndüm.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
görsellik karşısında mecburen performans ve gürültüden feraget ediyorsun. iki ucu değnek hesabı. Yani ben şahsen bu pc'den sıkılırsam full sessiz sıfır rbg bttf sistem dizmek istiyorum belki ilerde yaşlanınca. kişisel tercih. şu an buna bakması çok hoşuma gidiyor ekran gerçekten muazzam şaka değil.

görsellik karşısında mecburen performans ve gürültüden feraget ediyorsun. iki ucu değnek hesabı. Yani ben şahsen bu pc'den sıkılırsam full sessiz sıfır rbg bttf sistem dizmek istiyorum belki ilerde yaşlanınca. kişisel tercih. şu an buna bakması çok hoşuma gidiyor ekran gerçekten muazzam şaka değil.
Rog oled monitör mi daha iyi soğutucunun ekranı mı 🤔

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O da var ama estetiğe odaklanmış aio ile neredeyse hiç bir estetik anlamda odaklanmamış soğtucuyla kısaylamak da saçma. Ben de bu yüzden hep diyorum; hydroshift veya thermalright ekranlı aioların artici geçmesi imkansız. Bu ekranlı aioların hep az kaynağı oluyor, hep sponsorlular, kıyaslama videoları pek işe yaramıyor. Ekranı alacaksan en az 5 derece artışı göze alacaksın, sırf bunu Artic için demiyorum, diğerleri içinde öyle. Ayrıca millet pek kafayı takmıyor, VRM'i çok iyi fln diye ama ama VRM soğutmadan vazgeçmekte saçmalık... Neyse Lian Li curved gelince onunda vrm fanı var 😂 fanları zaten güzel, derece olarak da 80e razıyım. Yeter ki ekran bozulmasın ve tüm, set, ekosistem olsun

Son düzenleme:
SE 240 sahibiyim tryx. Wraith den aldım. Ancak geldiği gibi söküp pompa sesi fan sesi derken gönderdim. İlk başta mailde sorun yok dediler. Teknik inceleme bekliyorum şimdi. Olumsuz derlerse hakem heyetine gideceğim gibi duruyor. Pompa sesini dibe bile çeksen o uğultu çok rahatsız edici. Taksit ile aldım bir de. Hayatımın en büyük hayal kırıklığı wraith den almak...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,174
Üyeler
188,380
Son üye
harrow
Geri