🔥İndirim 28314 TL MSI THIN 15 i5-13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB 45 watt

işlemci iyi ama ekran kartından çok bişey beklemeyin hem 3050 mobil hem 4 vram hem 45w

Az verip Asus tuf almak daha iyi.

25k üstüne çıkmışken 3050 almayın almayın almayın.
Borç bulun, ikinci el bakın, bir şeyler yapın ama 3050 almayın.
Hele böyle thin 45w falan ise hiç hiç almayın
-3050 kullanıcısı

idare bile etmez bu bütçeyle gidin yatırım yapın gerekirse 1 sene sonra düzgün bir laptop alacak kadar para biriktirdikten sonra alın bu tarz laptoplarla oyun falan oynayamazsınız.

Almayın abi hem 45w hemde bu bütçede outlet veya ikinci el ürünlerde çok güzel ürünler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3050Ti +orj windows 29k bu ürün bile konudaki cihazdan mantıklı diye düşünüyorum 1 yıl garantili. Ama yine söylüyorum ikinci el almak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Almayın abi hem 45w hemde bu bütçede outlet veya ikinci el ürünlerde çok güzel ürünler var

3050Ti +orj windows 29k bu ürün bile konudaki cihazdan mantıklı diye düşünüyorum 1 yıl garantili. Ama yine söylüyorum ikinci el almak daha mantıklı.

35k bütçede öneri yapabilir misiniz?

Oyun oynayacaksanız almayın ekran kartı 45w üstüne berbat soğutması var

ofis işleri ve küçük oyunlar için alınır mı ? veya önerebileceğiniz hafif ince bir laptop var mı ?

40 bine kadar neleri önerirsiniz

Geri