Xiaomi 17 pro vs iphone 15 pro yd

Reaksiyon skoru
51
Telefonun ömrü bitmek üzere. Yd alacağım ikisinin fiyatı aynı sayılır. Kılıf sevmediğim icin iphone kırılırsa çok maliyetli olur diye düşünüyorum. Adaptör vs ekstra masraf çıkaracak ayrıca. Ama Xiaomiden de global sürüm olmadığı için emin olamıyorum sorun yaşar mıyım diye.. tavsiyeniz var mı?

Telefonun ömrü bitmek üzere. Yd alacağım ikisinin fiyatı aynı sayılır. Kılıf sevmediğim icin iphone kırılırsa çok maliyetli olur diye düşünüyorum. Adaptör vs ekstra masraf çıkaracak ayrıca. Ama Xiaomiden de global sürüm olmadığı için emin olamıyorum sorun yaşar mıyım diye.. tavsiyeniz var mı?
yd 16 pro gelmez mi o bütçeye 15 proya kıyasla baya daha dayanıklı diye biliyorum

Yd 17 serisinden başka almayın keza şuan piyasadaki 15serisinşn hepsi toplama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el pil 85-90 arası degişensiz kozmetik olarak temiz olan cihazlara bakabilirsin 15 pro 22k-23k , 15 pro max 25-27 k arası bulunabiliyor

yd 16 pro gelmez mi o bütçeye 15 proya kıyasla baya daha dayanıklı diye biliyorum
Hocam
Yd 17 serisinden başka almayın keza şuan piyasadaki 15serisinşn hepsi toplama

2. el pil 85-90 arası degişensiz kozmetik olarak temiz olan cihazlara bakabilirsin 15 pro 22k-23k , 15 pro max 25-27 k arası bulunabiliyor
Sözde sıfır kapali kutu 36-37k bandında.

16 pro 42-43kya 128 gb var o da hafızadan dolayı üzer diye düşünüyorum

16 pro 2. elde dediginiz paralara bulunuyor fakat 15 pro ile arasında nerdeyse 10k fark var bence degmez 15 pro 2. el alıp geçebilirsiniz

hacı xiaomi önermem ya kendi uygulamasında reklama maruz kalıyorsun o kadar para veriyorsun açıkcası bana bu saçma geliyor hem de aşırı

Reklamlar kapanıyor genel olarak Xiaomide. Genel olarak beğeniyorum telefonu zaten. Sadece dediğim gibi global değil sorun yasar mıyım diye çekiniyorum

Hocam yd 17 serisinden alacaksanız kapalı kutu olarak düşünmeden alın çünkü ben telefoncuda çalışıyorum şuan bize gelen tüm yd 17'ler (düz,pro, pro max) açılmış kutu oluyor. Aldığımız yerlere de öyle geliyor. Bizzat yurt dışına gidip siz almayacaksanız onları sıfır kapalı kutu olarak düşünmeyin. Neden açıyorlar kutuları bilmiyorum ama geri aynı şekilde kapatıyorlar ve anlaşılması imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,840
Üyeler
188,000
Son üye
erezyu2
Geri