Millenicom internet sorunu ? Turkenete geçmelimiyim

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,607
2 gündür Millenicomda internette sıkıntı var mış bendede sıkıntı hız teslerinde sıkıntı yok ama kullanımda hiç bişey yapamıyosun sizdeed öylemi sıkıldım artık turknete geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir

Turknette şöyle bişey var millenicomdad 100mbps alıyorum ama turknette mevzusunu çok anlamadım ama bilen varsa 200tl aşağıdaki şeyi ekleyince 1000mbps oluyo garanti veriyor mu ek 200 verince
tur.webp

turknet.webp

2 gündür Millenicomda internette sıkıntı var mış bendede sıkıntı hız teslerinde sıkıntı yok ama kullanımda hiç bişey yapamıyosun sizdeed öylemi sıkıldım artık turknete geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir

Turknette şöyle bişey var millenicomdad 100mbps alıyorum ama turknette mevzusunu çok anlamadım ama bilen varsa 200tl aşağıdaki şeyi ekleyince 1000mbps oluyo garanti veriyor mu ek 200 verince
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Geçilir bence hocam 200 TL farka 10 kat hızlı internet alacaksın daha ne olsun.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
konum neresi hocam

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Online oyunlara girilmiyor 2-3 gündür berbat. Sosyal medya vs kullanabiliyorsun internet var ama aşırı kısa sürelerle gidiyor internet. Ping desen havalarda uçuyor. Leş gibi oldu. Fiber altyapı döşeniyor döşendiğinde bende cikicam millenicomdan

konum neresi hocam
Kadıköy
Online oyunlara girilmiyor 2-3 gündür berbat. Sosyal medya vs kullanabiliyorsun internet var ama aşırı kısa sürelerle gidiyor internet. Ping desen havalarda uçuyor. Leş gibi oldu. Fiber altyapı döşeniyor döşendiğinde bende cikicam millenicomdan
bendede tam tersi hocam oyublarda sıkıntı yok ama youtubeda kickte bişey zor izleniyo sitelere yavaş giriyor çalışıyor

Bende millenicomda 2 gündür sorun yaşıyorum hem oyunda hem youtube siteler felan ama geçici olduğunu düşünüyorum senelerdir çok memnundum.

Kadıköy

bendede tam tersi hocam oyublarda sıkıntı yok ama youtubeda kickte bişey zor izleniyo sitelere yavaş giriyor çalışıyor
Bence battilar. Kendi uygulamalarina bile girilmiyor. Bukadar uzun süreli sorun olmamalı

Türk Telekom fiber altyapı ve Superonline fiber altyapı var ikiside 1000 veriyor sizce hangisine geçilir yada turknetmi geçsek ping en iyi hangisinde?

Ekler

• Screenshot_2026-01-26-05-58-06-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2026-01-26-05-58-06-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    113.6 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
Bende millenicomda 2 gündür sorun yaşıyorum hem oyunda hem youtube siteler felan ama geçici olduğunu düşünüyorum senelerdir çok memnundum.
Bire bir aynı. Hatta yarım saattir de internet yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,645
Üyeler
188,458
Son üye
berkann7
Geri