Özel harekat kelebek alınır mı?

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
bu saatte aktif varmıdır bilmem ama valorant magzama özel harekat kelebek geldi sizce alınır mı? hesapta hersey var ama bıcagım eksikti alıp kullanan varmı acaba

bu saatte aktif varmıdır bilmem ama valorant magzama özel harekat kelebek geldi sizce alınır mı? hesapta hersey var ama bıcagım eksikti alıp kullanan varmı acaba
Bence alınır ilk geldiğinde hayalimdi alamadan oyunu bıraktım

Alma hızlı sıkılırsın, onu alana kadar yeni yağmacı bıçağı al

Tavsiyem alma sıkılırsın çok tekdüze animasyonu renkleride bayıyor. Çok kelebek istiyosan Rgx alabilirsin biraz üstüne koyup, koyamam diyosan alabilirsin veya o vpye başka bıçaklara da göz atabilirsin keyfine kalmış.

Tavsiyem alma sıkılırsın çok tekdüze animasyonu renkleride bayıyor. Çok kelebek istiyosan Rgx alabilirsin biraz üstüne koyup, koyamam diyosan alabilirsin veya o vpye başka bıçaklara da göz atabilirsin keyfine kalmış.
yaklasık 1000tl ediyor ozel harekat daha uzerine koyamam buyuk ihtimal alıcam gibi yarın ya

yaklasık 1000tl ediyor ozel harekat daha uzerine koyamam buyuk ihtimal alıcam gibi yarın ya
Kral hiç bıçağın yoksa sıkılsan ne fark eder ki zaten şu anda bu default bıçaktan sıkıldığın için yeni bıçak alıcaksın en kötü sonra tekrar alırsın sen istiyosan al son karar senin bence güzel bi skin

Skin güzel ama zamanla sıkabilir.

Birkaç bıçağın varsa al gitsin. Benim birkaç bıçağım var 2-3 sene önce almışımdır. Hala arada takarım.

beyler çok merak ettiğimden soruyorum aynı fiyata oyunun çoğunluğunda gördüğünüz silahların skinini almak yerine neden bıçak alıyorsunuz?
fps oyunu oynamadığım için soruyorum anlamıyorum

30 den fazla bıçağım var hepsini dönüp kullanıyorum ama o kelebeğe ısınamadım. Klasik tarz diye seviyosan al onun harici çok daha iyi animasyonlu bıçaklar var örneğin xerofang veya yağmacı karambit farklı tarz seviyosan ayakashinin kılıcını al nocturnum orağıda iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler çok merak ettiğimden soruyorum aynı fiyata oyunun çoğunluğunda gördüğünüz silahların skinini almak yerine neden bıçak alıyorsunuz?
fps oyunu oynamadığım için soruyorum anlamıyorum
Kral zevk meselesi dediğin doğru ama oyun boyu elinde o silah olmayacak ama bıcak fix elinde. Veya oyunda biyerden biyere koşarken elimde bıçakla animasyon yapa yapa takılmak sarıyor

Son düzenleme:
30 den fazla bıçağım var hepsini dönüp kullanıyorum ama o kelebeğe ısınamadım. Klasik tarz diye seviyosan al onun harici çok daha iyi animasyonlu bıçaklar var örneğin xerofang veya yağmacı karambit farklı tarz seviyosan ayakashinin kılıcını al nocturnum orağıda iyi

Kral zevk meselesi dediğin doğru ama oyum boyu elinde o silah olmacak ama bıcak fix elinde. Veya oyunda biyerden biyere koşarken elimde bıçakla animasyon yapa yapa takılmak sarıyor
tek eksik bıcak suan yarın sabah bir daha bakıcam ama alırım gibi duruyo suan

Birkaç bıçağın varsa al gitsin. Benim birkaç bıçağım var 2-3 sene önce almışımdır. Hala arada takarım.
hiç bıc yok suan

Geri