Çözüldü✓ Rtx 5050 dlss ve frame gen ile beni 2 3 sene götürümü?

orası öyle ama sahsen 50 serisinden bir kart almak yerine gider intel veya amd kart alırım daha iyi. kullanım amacı günlük işler için olmalı dediğin gibi.
Aynen öyle 2. Elden b580 alıp xess 3 fln kullanırım en azından

kartı 7600 sandım
AMD KÖTÜ ÇÖP diyen insanlar artık çağ dışından gelen insanlar sorunun daha ne olduğunu bilmeyip kartı suçlayan tayfa. Zamanında AMD kartlar kötü mimarisinden dolayı çok fazla wattman yaşattı wattmanın asıl kaynağı güç kaynağıdır amd mimarisi kötü olduğu için (rx500 ve rx5000 serisi) çok güç çekiyorlardı ve insanlar bu kartları dandik psular ile kullanınca sorun yaşıyordu. Ha sorun kullanıcı mı tabii ki değil ve psu iyi olsa bile wattman yaşayan oldu mu olmuştur tabii. AMD driver sorunlarının büyük bir çoğunu 7000 serisinden sonra çözdü kendim aktif olarak 1.5 senedir kullanıyorum 7800xt yi en ufak sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: umix
Aynen öyle 2. Elden b580 alıp xess 3 fln kullanırım en azından
ben arc a750 kullandım 2 ay o bile akıyordu oyunlarda, fiyatıda bedavadan biraz fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD KÖTÜ ÇÖP diyen insanlar artık çağ dışından gelen insanlar sorunun daha ne olduğunu bilmeyip kartı suçlayan tayfa. Zamanında AMD kartlar kötü mimarisinden dolayı çok fazla wattman yaşattı wattmanın asıl kaynağı güç kaynağıdır amd mimarisi kötü olduğu için (rx500 ve rx5000 serisi) çok güç çekiyorlardı ve insanlar bu kartları dandik psular ile kullanınca sorun yaşıyordu. Ha sorun kullanıcı mı tabii ki değil ve psu iyi olsa bile wattman yaşayan oldu mu olmuştur tabii. AMD driver sorunlarının büyük bir çoğunu 7000 serisinden sonra çözdü kendim aktif olarak 1.5 senedir kullanıyorum 7800xt yi en ufak sorun yaşamadım.
hocam şahsen bende önyargılıyım amd kartlara. ama kulaktan dolma bilgilerle değil bizzat kullandıgım zamanlardan kalma. şimdi ben tekrar amd alır aynı sorunları yaşarsam bu kartı nasıl övmemi beklersin.

Al geç cidden çok kral kart 5050. 1080p de dlss 4.5 ve mfg x6 ile her oyunu rt açık ultra ayarlarda yüksek hz oynarsın.
dostum mfg nin düşük fps lerde kullanılmaması gerektiği biliyorsun değilmi birde rt ultra demişsin yüksek fps de o kartla rt açıp oyun oynarsa 30fps de takılır

dlss 1080p medyumda oyun oynamak için istiyorum ray tracing çokta umrumda değil

Geri