❌İndirim Bitti! Itopya Ultra core 225F & RTX 5060 16 GB RAM sistem 33.000 TL

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403

RAM bir günümüz için bir tık sıkıntı bunu bilerek alın.

Önerilen özelleştirmeler:

İşlemci soğutucu: Fazeon 12 cm kuletipi soğutucu +191 tl
Bilgisayar Kasa ve Güç kaynağı: Fazeon F11 +1036 tl. (gamebooster ile içim rahat olmaz diyenler için msi'da olur ama o kasanın yorumları pek iyi değildi.)
İşlemci: 245KF (biraz daha iyi olsun diyenler için ama F/P tadını kaybedebilir.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar özelleştirme tavsiye eder misiniz RAM kasa soğutucu veya özelleştirme olacaksa en mantıklı hangi parça olmalı

RAM'i 6K farkla 2 tane yapabiliyorsunuz. Bedava bence

alınır mı sizce 2.200 tl farkla da 1tb yapılmalı mı

bu fiyata alınır

Şu aralar çıkan sıfır sistemlere ve 2. el sisteme göre iyi bir fiyatta sunulmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarsız kalmak istemiyorum diyen arkadaşlar düşünmeden alsın derim. RAM ve SSD sonradan da takılabilir, yükseltmeye gerek yok hemen.

güzel fiyat vatanın 1-2 hafta önce bu sistemine benzemiş
1769539596415.webp

ram niye sıkıntı anlamadım
Hocam ram miktarı 16 GB. Oyun oynarken arka planda sekme açıkken artık 16'yı rahat geçtiğini görüyorum. Ram darboğazı olursa bu sefer ekran kartı ve işlemci tam performansını kullanamaz. RAM markasında bir sıkıntı yok.

RAM bir günümüz için bir tık sıkıntı bunu bilerek alın.

Önerilen özelleştirmeler:

İşlemci soğutucu: Fazeon 12 cm kuletipi soğutucu +191 tl
Bilgisayar Kasa ve Güç kaynağı: Fazeon F11 +1036 tl. (gamebooster ile içim rahat olmaz diyenler için msi'da olur ama o kasanın yorumları pek iyi değildi.)
İşlemci: 245KF (biraz daha iyi olsun diyenler için ama F/P tadını kaybedebilir.)
Şu finanbank a da bir türlü taksit yapmıyorlar yapsa alacağım.

Hocam ram miktarı 16 GB. Oyun oynarken arka planda sekme açıkken artık 16'yı rahat geçtiğini görüyorum. Ram darboğazı olursa bu sefer ekran kartı ve işlemci tam performansını kullanamaz. RAM markasında bir sıkıntı yok.
windows debloatlayınca günlük iş ve oyuna yetiyor 16 1.5 sene 16gb 5600mhz ram kullanmıştım

Geri