🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

bence bunun yerine
1769534030299.webp
bu daha alınabilir gibi üstüne koyup

Arkadaşlar alıcak olan varsa bu fiyata çok iyi tek problemi bana göre monitör standı sallanıyor.Onun dışında 3 taksit imkanı da var. dün sipariş verdim şuan kullanıyorum.

Arkadaşlar alıcak olan varsa bu fiyata çok iyi tek problemi bana göre monitör standı sallanıyor.Onun dışında 3 taksit imkanı da var. dün sipariş verdim şuan kullanıyorum.
Hocam bakabilir misin sende de aynı mı arka plan siyah iken sağ alt taraf parlıyor mu? Fotoğraf paylaşabilir misin?

Şu kadar abartmasalar ışık sızmasını varya mis gibi monitör ne ölü pikseli var ne bişey. Napayım şimdi ben bunu? Sağ alt tarafı çok rahatsız edici siyah arka planda. Odanın ışığı yanıkken bile belli oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yani burada görselde nasıl görüyorsanız gerçekte de öyle görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Bendede aynısı var, dikey kullanıcam yan monitör olarak yapcak bir şey yok

Benim ekran bugün geldi. Sağ alt tarafta bariz bir açıklık var. Onun dışında bir sorun görünmüyor. Bu sorun kronik mi ? Sizdede aynı mı ?
IMG_3270.webp
IMG_3261.webp
2CDD997C-43FD-4924-8604-16FDC0A80969.webp

nasıl 250 veriyor hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung G65B ile karşılaştıracak olursam bu monitörün paneli daha iyi bence. En kötü IPS en iyi VA dan daha iyidir arkadaşlar. Gerek bu forumda gerek diğer forumlarda monitör incelemeleriyle atıp tutan kağıt üstündeki verilerle karşılaştırma yapan insanların yorumlarına bakmayın. Bizzat inanarak tecrübe ettim.

Son düzenleme:
Evet sanki yerine outurmamış gibi bastırınca düzeliyor.
Sağ alt (yan) tarafta o açılmadan kaynaklı parlama olmasa aslında çok şanslısın çünkü alan herkeste (ben dahil) daha belirgin olarak sağ alt (tuşların üstü) tarafta ışık sızması var sende pek belli olmuyor. Ben kafaya takmayıp kullanacağım. Ben testi daha ayağı takmadan sandalyenin üzerinde yapmıştım ama kurup masanın üzerine yerleştirince değişen açı ve basınç etkisi olsa gerek etkisi azaldı. Işıkta siyah arka planda belli olmuyor neredeyse. Zifiri karanlıkta siyah arka planda ancak belli oluyor. Ama görüntü ve renkler çok güzel. Ölü piksel olayı en önemlisi ve bu anlamda kusursuz.

Her şey çok güzel memnunum fakat ips ekranlarda yaşanan ışık sızması bunda da mevcut. Sizce bu kadarı normal mi yoksa değişime göndereyim mi? İlk fotoğraf kamera full düşük parlaklığa alınarak çekilmiştir ikinci fotoğraf telefon kamerasının default ayarı ile. Monitör parlaklığı default.

20260127_214314.webp
20260127_214305.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri