🔥İndirim Steam Deck Oled 512GB - 30,5 bin TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
GND Bilişim'in kendi sitesi. %3 havale indirimi ile 29,632₺. Kargo bedava, peşin fiyata taksit yok. 1 TB olanı aynı yerde ~34k'ya düşüyor bazen.

Asus ROG XBOX Ally (onlar da biraz indirimde) falan düşünmüyorsanız iyi bir seçenek olabilir. Steam Deck günümüz için biraz eski kaldı fakat iyi optimizasyonu ile hala iş yapıyor. Ufukta Deck 2 de görünmediği için lazımsa alınabilir.

1769611053241.webp

Sarı siteyi saymazsak dip fiyata yakın. Akakçe

1769610913300.webp

GND Bilişim'in kendi sitesi. %3 havale indirimi ile 29,632₺. Kargo bedava, peşin fiyata taksit yok. 1 TB olanı aynı yerde ~34k'ya düşüyor bazen.

Asus ROG XBOX Ally (onlar da biraz indirimde) falan düşünmüyorsanız iyi bir seçenek olabilir. Steam Deck günümüz için biraz eski kaldı fakat iyi optimizasyonu ile hala iş yapıyor. Ufukta Deck 2 de görünmediği için lazımsa alınabilir.

Alıntıyı görüntüle

Sarı siteyi saymazsak dip fiyata yakın. Akakçe

Alıntıyı görüntüle
Çok pahalı ve güçsüz bir alet artık.
30k'lar verilmez. Ederi 15k-20k.

Steam deck LCD 256 - LCD 512 - OLED 512 kullandığım cihazlar arasında, şahsen 2 nin beklenmesi veya ikinci el çok ölü fiyatlara alınması taraftarıyım. Arıza durumun tamir ettiremiyorsunuz parça alamıyorsunuz.

Çok pahalı ve güçsüz bir alet artık. 30k'lar verilmez. Ederi 15k-20k.
OLED olmayan Steam Deck'ler 15-20k'ya bulunabiliyor.
Bende bir tane 64 GB bir tane de orijinal 512 GB olanı var (oled değil). Epey uygun fiyatlardan almıştım.
Bütçesi olmayan arkadaşlar sarı siteye göz atsın. Güçsüz kalıyor artık ama güzel alet bence.

OLED olmayan Steam Deck'ler 15-20k'ya bulunabiliyor.
Bende bir tane 64 GB bir tane de orijinal 512 GB olanı var (oled değil). Epey uygun fiyatlardan almıştım.
Bütçesi olmayan arkadaşlar sarı siteye göz atsın. Güçsüz kalıyor artık ama güzel alet bence.
18-20 ye oled bulunabiliyor.
Ama bana göre hala ally Z1 extreme veya Legion go alırdım.
30k'lara çıkacak isem ally 2 alırdım.

16k ya z1 extreme almıştım vatandan(outlet) taş gibi cihaz son güncelleme ile batarya sorununu da baya düzeltildi legion go ya göre daha ucuza bulunuyor

Steam deck LCD 256 - LCD 512 - OLED 512 kullandığım cihazlar arasında, şahsen 2 nin beklenmesi veya ikinci el çok ölü fiyatlara alınması taraftarıyım. Arıza durumun tamir ettiremiyorsunuz parça alamıyorsunuz.

Tabiri caizse Steam Deck 2'yi daha çok bekleriz. Yakın zamanda çıkmayacak. Yakından uzaklaştıkça da çıkmayacak. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18-20 ye oled bulunabiliyor.
Ama bana göre hala ally Z1 extreme veya Legion go alırdım.
30k'lara çıkacak isem ally 2 alırdım.

Steam Deck yerine bunu mu tavsiye ediyorsunuz? Yani daha iyi, fiyatının hakkını verir.

Son düzenleme:
Çoğunu kullanmış biri olarak hiç biri 5 para etmez. Ne ısınması biter, 30 dk oyun oynarsın şarj yarıya düşer uv yaparsın sonra, sesli çalışır vs vs. Gidin geforce now alın ister telefon ister tablet bide kablosuz gamepad alın mis. 100 mbit fiber ile 1 kere donma takılma yaşamadım

Bunun yerine Legion go s z1e alın el konsolu almayı düşünen varsa.

Çoğunu kullanmış biri olarak hiç biri 5 para etmez. Ne ısınması biter, 30 dk oyun oynarsın şarj yarıya düşer uv yaparsın sonra, sesli çalışır vs vs. Gidin geforce now alın ister telefon ister tablet bide kablosuz gamepad alın mis. 100 mbit fiber ile 1 kere donma takılma yaşamadım
Niye ya Xbox rog ally x öven çok gördüm inceleme videolarında yerli,yabancı

Bunun yerine Legion go s z1e alın el konsolu almayı düşünen varsa.

Niye ya Xbox rog ally x öven çok gördüm inceleme videolarında yerli,yabancı

Cihaz güçlü ama yine 2 boyutlu oyunlar için. Yani öyle 3A oyunlar oynayacaksanız ayarları kısmanız gerekiyor, ortaya çıkan görüntü korkunç. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,267
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri