Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

Ketoral klasiktir egzamada. İyi geliyorsa devam. Ben Viapecia kullanıyorum bana daha etkili lakin fiyatı biraz yüksek en son 650 ye almıştım. Bu arada egzaması olan arkadaşlar bu şampuanların işe yaramasını istiyorsanız saçınızı yıkama şeklinin de düzgün olması lazım. Ben kendi kullanım şeklimi anlatayım. Duşta önce eser miktarda şampuan kullanarak önce saç diplerindeki yağ tabakasını kaldırıyorum iyice duruluyorum (seboreik egzamada fazla yağlanma da tetikliyor.) sonrasında saç temizken saç uzunluğuna göre ideal miktarda tekrar kafayı şampuanlıyorum. ortalama 3-5 dk o şampuan o kafada duruyor direkt durulamıyorum. 3-5 dk sonra kafayı duruluyorum. Bu arada suyun sıcaklığı bile çok önemli, ne soğuk ne de sıcak suyla asla egzama olan bölgeleri yıkamayın. Çok sıcak su egzamayı azdırıyor bölgeyi tahriş ediyor. Soğuk su da iyi gelmiyor diye biliyorum. Zaten egzaması olan adam kafasına kaynar su değdiğinde normalden daha çok yanar o anlaşılıyor. İşte suyun sıcaklığını o normalin üstünde yanma etkisi olmayacak şekilde ılık suyla yıkayın derim. Tamamen kendi yaptıklarım. Bir de düzenli yapmak tabii ki. Evden çalıştığım için 2 günde bir duş alıyorum eğer 3 olursa egzama başlıyor direkt. Bunların yanında gıda önlemi de gerekiyor (seboreik egzama için konuşuyorum). Ben mümkün oldukça salçalı, domatesli, baharatlı şeylerden uzak duruyorum.
Bilgi için teşekkür ederim önce cildiyeciye gidim bakalım birde Doktora sorayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cildiyeye git sana m-furo tarzı steroid losyon yazsın sadece ketoralle kontrol altında tutamazsın dermatiti.
Notumu aldım Teşekkür ederim

steroid ile ne alakası var ,ilaçların adını karıştırdınız herhalde
yoo normal steroidle tedavi edilir seboreik dermatit, ketoral sadece şans eseri seboreik dermatitlilerde semptomları azalttığı bulunmuş bir antifungal aslında ana tedavisi değil.

Notumu aldım Teşekkür ederim
sürekli ketoral kullanınca etkisi azalıyor bir süre sonra bence yanına tto thermal şampuan ekle.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
yoo normal steroidle tedavi edilir seboreik dermatit, ketoral sadece şans eseri seboreik dermatitlilerde semptomları azalttığı bulunmuş bir antifungal aslında ana tedavisi değil.
zararı faydasından çoktur bana mantıklı gelmedi

• Beğen

sürekli ketoral kullanınca etkisi azalıyor bir süre sonra bence yanına tto thermal şampuan ekle.
bumu acaba

Vicyh dercos pahalıdır ama çözer
bin küsürmüş pahalıymış ama çözecekse sıkıntı olmaz ondan önce bir doktora gidip sorayım

Son düzenleme:
2 3 güne bir doğrudur ama ben başka normal şampuan filan kullanınca bir kaç güne kepek(egzama) oluyor

Onu deneyim bir (trendyol da filan öneriniz varsa onlara bakıp araştırıp almayı düşünebilirim ml fazla olan )
Hocam eğer maddi sınır yoksa vichy dercos bu işin zirvesidir . Hastalara tavsiye edip çok güzel dönüşler aldığım bir üründür bilgin olsun

• Beğen
Bunu kullanan varmı ? Yeni başladım ilk yıkamada kesiyor

Ekler

• IMG_0549.webp
    IMG_0549.webp
    891.2 KB · Hit: 24
2026 yılı olmadan eczaneden 2 tane almıştım tanesi 70 TL iken bugün alayım dedim 200 TL olmuş dedim oha :D sizin kullandığınız kepek şampuanları da artmış mı ? şunu al dediğiniz bir kepek şampuanı varmı ? normal şampuanları kullandım ama bir etki görmedim
70 değildir 113.62idi fiyatı tabi geçenlerde 1 hafta içinde depolar 2 kez zam yaptı

• Beğen
Hocam eğer maddi sınır yoksa vichy dercos bu işin zirvesidir . Hastalara tavsiye edip çok güzel dönüşler aldığım bir üründür bilgin olsun
var gibi yok gibi ama değecekse alırım o konuda sıkıntı olmaz

70 değildir 113.62idi fiyatı tabi geçenlerde 1 hafta içinde depolar 2 kez zam yaptı
hocam ben 70 TL'ye aldım 2-3 ay önce hatta uygun diye 2 tane aldım 140 tl tutmuştu

var gibi yok gibi ama değecekse alırım o konuda sıkıntı olmaz

hocam ben 70 TL'ye aldım 2-3 ay önce hatta uygun diye 2 tane aldım 140 tl tutmuştu
hmm o zaman o eczanenın alış şartından kaynaklı bir durum olabilir daha uyguna aldığı için uygun fiyata satmış olabilir

hmm o zaman o eczanenın alış şartından kaynaklı bir durum olabilir daha uyguna aldığı için uygun fiyata satmış olabilir
olabilir

ama şu şampuanı doktora soracam fikriniz nedir diye filan

Hocam bu söylediğiniz şampuana bakıyorum, amazonda 300 başka yerde 1200, 600 e de var garip bir fiyatlandırma var. Piyasada çakması mevcut mu çok? Direkt eczaneden mi alınmalı? Benim viapecia dan bir tık pahalı bir de bunu deneyeyim diyorum arada değiştirmek gerekiyor.

Geri