İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Öyleydi diye biliyorum sert bi kavgaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi böyle değil ya gerçekleri olmasa 7.1 nerden çıkıcak
1769532146338.webp

Öyleydi diye biliyorum sert bi kavgaydı

Hepsi böyle değil ya gerçekleri olmasa 7.1 nerden çıkıcak
Piyasada varsa belki 1-2 tane var yok, o 7 tane sürücülü kulaklığı kullancam diye boyunun kırılır zaten ağırlıktan.

Belki dirverdan kaynaklı olabılır ben driver güncellemeden önce pil seviyesini göremiyordum mesela dün bir girip bakayım dedim güncelleme gelmişti yapınca görünür oldu pil seviyesi hani belki ondan olabilir diye dedim yoksa bende dikkat etmemiştim arkadaş yazana dek
hocam nerde görünüyor bende güncelledim programı açmadan nasıl görürüz.

hocam nerde görünüyor bende güncelledim programı açmadan nasıl görürüz.
Programı acmadan görme imkanın yok sanırım onu ancak kulaklık üzerinde bir sarj göstergesi olsaydı görürdük

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Geldi, RM-W1 (Fury X) bunu darmaduman eder müzik performansı ve son ses olarak.

Son ses olarak düşük ama dengeli bence BASS lar söylendiği kadar az gelmedi bana ama son ses kesinlikle yetersiz bence.

Bakalım ekstra ayarlar yaparım daha

Ekstrem rahat ama

Son ses olarak düşük ama dengeli bence BASS lar söylendiği kadar az gelmedi bana ama son ses kesinlikle yetersiz bence.

Ekstrem rahat ama
hocam kafa büyüklüğünüz nedir, benim büyük ondan soruyorum rahat eder miyim sizce

bende ayrı ayrı kısıyor yani kulaklık bağlı iken sadece kulaklığı kısıyor monıtörün dahili hoparlör ses seviyesini etkilemiyor
onu windowstan hallediyorsundur bence

Ekstrem rahat ama
Aynı olayı bende gamepower fujınde yaşadım fujın bundan daha yükses ses verebiliyordu düşük seviyede bile olsa . Konunun ilk mesajında ayarlar falan var , programda kullanıcıların hazır ayarları falanda var deneme yanılma ile kişisel zevkinize uygun bir ayar yakalayabilirsiniz

Rekabetçi oyunlar oynuyorum genel olarak. Cs yüklü değil ama valorant,apex,bf6 ve deltaforceda denedim. Hepsinde tam net bir şekilde sesin konumunu anladım %50de kullanıyorum hatta kulaklık sesini.
Hocam ben cloud 2 den geçtim bugün geldi kulaklık ama %50 alınca ses çok kısık geliyor bende mi sorun var bilemedim cloud 2 yi 50 de kullanıyordum hatta bunda çok kısık geldi baslar hiçbir şekilde 0 yok eq ayarları yaptım valoranta çektim oradan bas açtım tatmin edici oldu valoda silah sesleri çok yüksek geliyor mesela ses kasiliyor güzel alışması güç biraz ama sanki 3d açık gibi yani sadece stereo değil gibi

Cloud 3-2 padleri birebir uyumlu. Kulaklıgı beyaz alıp siyah pad alabilirsiniz ekstradan sarardıgında. Sararmama ihtimali maalesef yok.
Cloud 2 kadife pedi taktım da izelasyondna mı bilmiyorum sesler çok kötü geldi çok tiz kalitesiz gibi

Ürün stokta. 3400 liraya aldım değer mi bu fiyata çokça övüldü bu konu içerisinde ama o zaman çok daha düşüktü fiyatı. Barracuda x düşünürken bunu aldım mantıklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,256
Üyeler
189,236
Son üye
deneme21312
Geri