Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Akhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlar
Evet akhan borçları kapatmak için pay alıyor benimde gözüm kesmedi ama yazılım firması iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlar
Halka arz yorunları yapanları nereden buluyorsunuz ben bi redditte görüyorum bildiğin başka bir yer var mı

Halka arzları değerlendiren youtube videoları oluyor, genelde orda yorumlar daha gerçekçi çünkü şirketin genel borçları filan hep orda irdelenir...

Halka arzları değerlendiren youtube videoları oluyor, genelde orda yorumlar daha gerçekçi çünkü şirketin genel borçları filan hep orda irdelenir...

Evet akhan borçları kapatmak için pay alıyor benimde gözüm kesmedi ama yazılım firması iyi

Halka arz yorunları yapanları nereden buluyorsunuz ben bi redditte görüyorum bildiğin başka bir yer var mı
Aynen genelde bende ordan görüyorum
Bir video da birisi altın gümüşten sonra çok yükselmeye başlayacak platin diyordu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama dikkatimi çekti bilginiz var mı

Aynen genelde bende ordan görüyorum
Bir video da birisi altın gümüşten sonra çok yükselmeye başlayacak platin diyordu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama dikkatimi çekti bilginiz var mı
Gümüş altın gibi fırlayacağını sanmıyorum sonuçta büyük oranda geri dönüştürülebiliyor hisseyle falan çok bir şey geçmez ele. Sadece bakır üzerine kurulu bir şirket bakır kıtlığı yaşanmadan elinde yeterince bakır bulundurursa belki o yükselir onun dışında yok. Platinle ilgilide aynı senaryonun yaşanacağını düşünüyorum başka düşüncesi olan varsa yazsın

Değerli metallerde fiziki olmadıkça yatırım bence gerçek yatırım olmaz. Altın ve gümüş kadar da diğer değerli metaller talep görmez, en azından para yerine altın ve gümüş yerine düşünemiyorum onları sadece sanayi ve teknoloji üzerine kıtlık yaşanırsa belki ama kısa süreliğine olur o da...

ASELS yatay seyirde yerini almış gibi görünüyor :

2026-01-28_19-53.webp

Büyük sermaye patronları ASELS hisselerini yükseldikçe ellerinden çıkarıyor gibi, ben öyle düşünüyorum, daha önce yazmıştım, böylece karlarını katladıkça katlıyorlar, yeni gelen tüm paraları emcükleyip ASELS'ten çıkıyorlar, yeterince düştüğünde de alırlar, hep aynı taktik :)

IMG_0762.webp

Dünki meta performansı:D
300 dolarım falan burda olsaymış bugün cajun corner yiyor olurdum

ASELS anlık 322 TL idi, bugün yine yükselmesine izin verdiler, bir iki güne çaktırırlarsa gerisin geri ceplerini doldururlar... Büyük balinalar ve köpek balıkları, cücük balıkları hiç ediyor :( Bunlar "gel gel" yükselişleri olabilir, bence dikkatli olmakta fayda var.

2026-01-29_16-46.webp

Ben kaça iner veya kaça çıkar diyemem ama hesaplama yazılımım bana yaklaşık dip değerlerine yaklaştığı zaman uyarı fişekliyor, ben de fırsat bu fırsat alırım sonrası süreç tavana yaklaştı mı da aynı :) Ben kendim tahmin ne zaman yapmaya kalksam hep hatalı oluyor çünkü işin içine korku, stres, endişe gibi duygular girebiliyor, bilgisayar ise bunlardan beri olduğundan daha doğru tahminler yapıyor, daha teknik ve daha matematiksel... Zaten büyük yatırımcılar da piyasada algı manüpilasyon filan yaparak parayı söğüşlüyorlar, illa ki makinalardan yardım almak gerek daha bilinçli olabilmek için, benim düşüncem.
ne yazılımıymış o bizde bakalım :D

ASELS anlık 322 TL idi, bugün yine yükselmesine izin verdiler, bir iki güne çaktırırlarsa gerisin geri ceplerini doldururlar... Büyük balinalar ve köpek balıkları, cücük balıkları hiç ediyor :( Bunlar "gel gel" yükselişleri olabilir, bence dikkatli olmakta fayda var.

Alıntıyı görüntüle
Hocam siz çok bilimsel konuşuyonuz korkumdan sattım aselsanı abd hisselerine atacagım

Basit bir uyarı sistemi yapılabilir aslında belki youtubede falan vardır veya yazılımcı bulup yaptırılabilir çok basit bir sistem

1769695084504.webp

Basit bir uyarı sistemi yapılabilir aslında belki youtubede falan vardır veya yazılımcı bulup yaptırılabilir çok basit bir sistem
Benim baya uzun bir zamanımı almıştı, düşünce, fikir işi aslında zor olan, neyi nasıl yapmaya bakıyor, sonrası sadece tasarlama ... Ve her geçen alım-satım döneminde küçük geliştirmeler de yapıyorum ki en mükemmele ulaşabileyim

Bu arada sırf benim yüzümden yatırım kararları vermenizi istemem çünkü bu son yazdığım tecrübelerimin neticesindeki fikirlerim sadece ve size zarar da getirebilir, her zaman söylerim; kendi yatırımlarınızda sadece siz SÖZ sahibi olun, kimseyi ortak etmeyin bu kararlarınızda. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri