CharlesDoBronx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 943
Akhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlarNetcad yazılım halka arz oluyor potansiyeli yüksek bir şirket 25 - 50 lot arası alım yapılabilir
Akhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlarNetcad yazılım halka arz oluyor potansiyeli yüksek bir şirket 25 - 50 lot arası alım yapılabilir
Evet akhan borçları kapatmak için pay alıyor benimde gözüm kesmedi ama yazılım firması iyiAkhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlar
Halka arz yorunları yapanları nereden buluyorsunuz ben bi redditte görüyorum bildiğin başka bir yer var mıAkhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlar
Bakıra yatırım yapıyor musunuz hocam ne düşünüyorsunuz yapay zeka cart curt yükselecek gibiAkhan un fabrikasının çok borcu var halk arza girilmez diyorlar
Halka arzları değerlendiren youtube videoları oluyor, genelde orda yorumlar daha gerçekçi çünkü şirketin genel borçları filan hep orda irdelenir...
Aynen genelde bende ordan görüyorumEvet akhan borçları kapatmak için pay alıyor benimde gözüm kesmedi ama yazılım firması iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Halka arz yorunları yapanları nereden buluyorsunuz ben bi redditte görüyorum bildiğin başka bir yer var mı
Gümüş altın gibi fırlayacağını sanmıyorum sonuçta büyük oranda geri dönüştürülebiliyor hisseyle falan çok bir şey geçmez ele. Sadece bakır üzerine kurulu bir şirket bakır kıtlığı yaşanmadan elinde yeterince bakır bulundurursa belki o yükselir onun dışında yok. Platinle ilgilide aynı senaryonun yaşanacağını düşünüyorum başka düşüncesi olan varsa yazsınAynen genelde bende ordan görüyorum
Bir video da birisi altın gümüşten sonra çok yükselmeye başlayacak platin diyordu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama dikkatimi çekti bilginiz var mı
ne yazılımıymış o bizde bakalımBen kaça iner veya kaça çıkar diyemem ama hesaplama yazılımım bana yaklaşık dip değerlerine yaklaştığı zaman uyarı fişekliyor, ben de fırsat bu fırsat alırım sonrası süreç tavana yaklaştı mı da aynıBen kendim tahmin ne zaman yapmaya kalksam hep hatalı oluyor çünkü işin içine korku, stres, endişe gibi duygular girebiliyor, bilgisayar ise bunlardan beri olduğundan daha doğru tahminler yapıyor, daha teknik ve daha matematiksel... Zaten büyük yatırımcılar da piyasada algı manüpilasyon filan yaparak parayı söğüşlüyorlar, illa ki makinalardan yardım almak gerek daha bilinçli olabilmek için, benim düşüncem.
Hocam siz çok bilimsel konuşuyonuz korkumdan sattım aselsanı abd hisselerine atacagımASELS anlık 322 TL idi, bugün yine yükselmesine izin verdiler, bir iki güne çaktırırlarsa gerisin geri ceplerini doldururlar... Büyük balinalar ve köpek balıkları, cücük balıkları hiç ediyorBunlar "gel gel" yükselişleri olabilir, bence dikkatli olmakta fayda var.
Alıntıyı görüntüle
Basit bir uyarı sistemi yapılabilir aslında belki youtubede falan vardır veya yazılımcı bulup yaptırılabilir çok basit bir sistemne yazılımıymış o bizde bakalım![]()
ne yazılımıymış o bizde bakalım![]()
Benim baya uzun bir zamanımı almıştı, düşünce, fikir işi aslında zor olan, neyi nasıl yapmaya bakıyor, sonrası sadece tasarlama ... Ve her geçen alım-satım döneminde küçük geliştirmeler de yapıyorum ki en mükemmele ulaşabileyimBasit bir uyarı sistemi yapılabilir aslında belki youtubede falan vardır veya yazılımcı bulup yaptırılabilir çok basit bir sistem