Televizyon a hangi box ı almalıyım

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
543
Baya eski olan televizyon a hangi boxı almalıyım video da bunları gördüm
Kaynak 👆 tüm önerilere açığım

Apple daha mantıklı
Eğer 4k değilse mi tv stick al geç

Apple daha mantıklı
Link ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple daha mantıklı
Bu televizyonda 1080 P zor vardır baya eski

Apple daha mantıklı
Apple TV çok pahalı Apple TV alacağıma üstüne birazdaha koyup ps5 yada PS4 alırım

Son düzenleme:
Sizce ps5 mi PS4 mü

Full HD mi 4 k mı

Sizce ps5 mi PS4 mü

Full HD mi 4 k mı
Dreamstar nova 2 al hocam 1 eski nesil chipset. 2 yi aktif kullanıyorum next den bir tık daha iyi

Hocam Apple tv al 3. nesil 4k çok memnunum. Sadece platformlara bağlanmak için değil ayrıca eski filmlerin hepsini bulabiliyosunuz saçma reklamlı kasan donan sitelerden izlemek yerine 20+30 liraya kiralayıp izliyorum

Hocam Apple tv al 3. nesil 4k çok memnunum. Sadece platformlara bağlanmak için değil ayrıca eski filmlerin hepsini bulabiliyosunuz saçma reklamlı kasan donan sitelerden izlemek yerine 20+30 liraya kiralayıp izliyorum
Kaç bin

Linki varmı bide neler yapabiliyor
Media Markt satıyo direkt mağazadan alabilirsiniz.
Hocam çok özelliği var. Kumandası çok iyi hem şarjı çok uzun gidiyo hem pilli değil şarj ediyosunuz soğuk alüminyum sağlam. Baya kullanışlı normal bi kumanda gibi değil.
Apple tv de çok kaliteli kasma etme zaten sıfır. iPhone un varsa ekranın renklerini doğru ayara çekmek için ayar yapabiliyosun YouTube dan bakarsın. Telefonun ekranını televizyonda gösterdiği alana tutuyosun renkleri algılayıp kendisi ayar yapıyo.
Arayüzü zaten çok güzel üstüne bide dediğim gibi kiralama sistemi var Apple ın. Eski filmleri izlemek istiyorum bazen platformlarda olmuyolar. Saçma reklam dolu internetim hızlı olsa da kasan sitelerle uğraşmak yerine 30 tl gibi bi fiyata kiralayıp izliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri