Yok, birinde yapay zeka ile üretilmiş gerçeği andıran ama gerçek olmayan kareler sıkıştırıyor araya. Sadece hikayeli oyunlarda kullanabiliyorsun ve bence gerçek görüntü gibi asla olmuyor. 15k ucuz olan ise saf güçte burun farkıyla öndearada yaklaşık 10kya değecek bir fark var mı
ikisi de aynı.Birisi bana cahile anlatır gibi 2 kart arasındaki farkı anlatabilir mi
İkisinde de var Frame-Gen (sahte frame), Nvidia da ekstradan multisi var.Yok, birinde yapay zeka ile üretilmiş gerçeği andıran ama gerçek olmayan kareler sıkıştırıyor araya. Sadece hikayeli oyunlarda kullanabiliyorsun ve bence gerçek görüntü gibi asla olmuyor. 15k ucuz olan ise saf güçte burun farkıyla önde
Fsrda berbat nvidianın multiside berbatİkisinde de var Frame-Gen (sahte frame), Nvidia da ekstradan multisi var.
Neden şans işi diyorsunuz? 9070xt almayı düşünüyorum da şuan da. 5070 12gb ile 9070xt arasındayım.5070 Ti'ın avantajları: teknolojileri daha iyi (DLSS 4.5, MFG 6X filan), daha verimli, daha stabil, RT performansı daha iyi, saf güç olarak biraz daha iyi, profesyonel işlerde çok daha iyi. Sadece oyun oynayacaksan ve şansına güveniyorsan AMD alabilirsin ama önermiyorum. Bütçen varsa kesinlikle NVIDIA almalısın.
Ha bir de DLSS daha fazla oyunda destekleniyor. FSR 4'ün dosdoğru desteği bile yok.