30k tablet önerisi samsung or ipad

Aitros

80+
Reaksiyon skoru
5
selamlar bütçe 30k tablet alıcağım genel anlamda dizi film izlemek ve okul için kullanıcam samsung tab s11 ile ipad m3 11 arasında kaldım ipad da yanında sanırım kalem gelmiyor hangisini almalıyım önerisi olan var mı

selamlar bütçe 30k tablet alıcağım genel anlamda dizi film izlemek ve okul için kullanıcam samsung tab s11 ile ipad m3 11 arasında kaldım ipad da yanında sanırım kalem gelmiyor hangisini almalıyım önerisi olan var mı
Hangi ekosistemi istiyorsan onu al. Normalde iPad hariç tablet önermem ama S11 de güzel cihaz Android kullanmak istersen alınır.

s11 daha mantıklı eğer büyük ekran şart değil daha rahat taşıyayım tek elde bile kullanayım diyorsan

s11 alınır kalemi içinde işlemcisi iyi android tarafında bence tablet olarak samsung en iyisi yazılımsal olarak da. ipad alcam dersen kaleme de ayrı ödersin ama bu fiyat bandında ikisi de uzun yıllar gider zaten.

hocam 120hz olmasından ötürü samsung diyorum ama ilerisi için derseniz ipad derim bende 8 var mesela hala iyi durumda donma kasma vs yok uzun süredir kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,039
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri