Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam arkadaşta defender açıkken kurulum yapmıştı setup dosyası silmişti defender
kardom o zaman ciddi virüs vardır. kardom ben hep rdr2 falan dahil korsan oynadım TR dil desteği olmayan oyuna para vermiyorum korsan oynuyorum ve defender hep açık kardom bazı oyunlarda dediğin gibi kardom siliyor bende başka yerden indiriyorum sıkıntı olmuyor kardom defender kapatmadan kurduruyorsa temizdir kardom yoksa gg

kardom o zaman ciddi virüs vardır. kardom ben hep rdr2 falan dahil korsan oynadım TR dil desteği olmayan oyuna para vermiyorum korsan oynuyorum ve defender hep açık kardom bazı oyunlarda dediğin gibi kardom siliyor bende başka yerden indiriyorum sıkıntı olmuyor kardom defender kapatmadan kurduruyorsa temizdir kardom yoksa gg
fitgirlden mi indirdin hocam

fitgirlden mi indirdin hocam
kardom site veremiyorum kardom fakat full inidiriyorum ben kardom site vermek burada yasak olduğu için kardom torrent indir diyorum giriyorum kardom 2 site de ki oyunu kurdurmasa kardom 3.site de olan kurduruyor kardom defender açıkken tek site değil yani kardom

kararım oyunu indirmekte oyun indireyim bakalım virüs var mı yok mu

Koskoca internette crackli oyunları sağlam çekeceğin site sayısı iki elin on parmağını geçmez. Bu işlere uzak birisi aklına gelmeyecek her sorunu yaşar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,440
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri