Nintendo Switch Oled sıfır alınır mı?

Rıza T

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Bir süredir yurt dışındayım. Uzun zamandır Nintendo Switch almayı düşünüyordum; açıkçası ilk etapta Nintendo Switch Lite almak aklımdaydı. Ancak bulunduğum yerde uygun bir fiyata, sıfır Nintendo Switch OLED buldum.

Aklıma takılan konu şu: 2026 yılında Nintendo Switch OLED almak sizce hâlâ mantıklı mı? Yoksa 250 Euro'luk bütçeyle daha mantıklı bir şey alınabilir mi?

nintendo oyunlarını seviyorsan alınır tabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o parayada güzel

Daha önce hic oynamadım. El konsolu almak istiyorum çip taktırırım muhtemelen.
oyunlarına bir bakın isterseniz almadan çünkü isteğinizi karşılamayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha genel oyular oynayacaksanız asus rog ally falan da bakabilirsiniz fiyat farkı var tabi

İkinci el 150 buldum 0 denk gelmedi hic
Oled daha mantıklı o zaman bence, hem sıfır olur kafan rahat olur hem görüntü kalitesi falan baya fark ediyor + Lite olan başka ekrana bağlanmıyor bunu TV ye falan bağlayabiliyorsun istediğinde. Bir de kolları ayrı ayrı çıktığı için bazı oyunları 2 kişi oynayabiliyorsun Lite olanda bu da yok doğal olarak.

Oled daha mantıklı o zaman bence, hem sıfır olur kafan rahat olur hem görüntü kalitesi falan baya fark ediyor + Lite olan başka ekrana bağlanmıyor bunu TV ye falan bağlayabiliyorsun istediğinde. Bir de kolları ayrı ayrı çıktığı için bazı oyunları 2 kişi oynayabiliyorsun Lite olanda bu da yok doğal olarak.
Sao
Saol hocam oled alayım madem. Peki oledi çiplemek ne kadar tutar ve Antalya'da var mı çipleyebilecegim bir yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,390
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri