Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Bahsettiğiniz olay windows tarafında da dediğiniz kadar basit değil ki. Yıllardır bilgisayarlarıma office programları kurmam, Google docs ile işlerimi hallederim. Şimdiki Windows bilgisayarımı alsanız aynı sorunlar yine yaşanırdı.
Google docsu hiç kullanmadım. Onu deneyeyim, tavsiye için teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben olsam bütçenin alt ucunda bunu alırdım: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...uencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

OLED ekran dizi vs keyifle izlenir, istediğin her şeyi yapar. Bu arada 30k ya falan çıkmaya da gerek yok bende acer swift 3 var i7 115g6 işlemcili olanı 16gb ramli muhtemelen şuan 10k civarıdır ikinci el eski ürün, Video bile editliyorum cs2 gibi oyunlar rahat açılıyor ki bu attığım yukarıdaki cihazın işlemcisi benimkinden kat kat güçlü. Ben genelde akademik işler için kullanıyorum dediğin gibi. Gidipte 50-60k lara çıkmaya gerek yok yukarıda attığım tüm işlerini 5-10 yıl görür, ince hafif pil ömrü uzun.

• Beğen
Ben olsam bütçenin alt ucunda bunu alırdım: https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-5-intel-core-i5-13420h-16gb-1tb-ssd-freedos-14-wuxga-oled-tasinabilir-bilgisayar-83hr0049tr-p-HBCV00008KXKQL?ftid=d91tbj786s1ekr07&magaza=Tekno+Dream&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

OLED ekran dizi vs keyifle izlenir, istediğin her şeyi yapar. Bu arada 30k ya falan çıkmaya da gerek yok bende acer swift 3 var i7 115g6 işlemcili olanı 16gb ramli muhtemelen şuan 10k civarıdır ikinci el eski ürün, Video bile editliyorum cs2 gibi oyunlar rahat açılıyor ki bu attığım yukarıdaki cihazın işlemcisi benimkinden kat kat güçlü. Ben genelde akademik işler için kullanıyorum dediğin gibi. Gidipte 50-60k lara çıkmaya gerek yok yukarıda attığım tüm işlerini 5-10 yıl görür, ince hafif pil ömrü uzun.
2025te konu açmış muhtemelen almıştır konu sahibi

• Beğen
2025te konu açmış muhtemelen almıştır konu sahibi
1-2 ay önce açtım konuyu. Ablam sürekli almaktan vazgeçip sonra tekrar istediği için son kez tekrar yükseltiyorum

1-2 ay önce açtım konuyu. Ablam sürekli almaktan vazgeçip sonra tekrar istediği için son kez tekrar yükseltiyorum
Başınızı ağrıtmayacak laptop olarak asus vivabook veya huawei matebook öneririm lenovo ideapadleri teknik serviste çok görüyordum birde msi modern modeli var, kronik sorunu var mı bilmiyorum ama kasası çok hoş görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala bulamadınız mı:D

• Beğen
Başınızı ağrıtmayacak laptop olarak asus vivabook veya huawei matebook öneririm lenovo ideapadleri teknik serviste çok görüyordum birde msi modern modeli var, kronik sorunu var mı bilmiyorum ama kasası çok hoş görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala bulamadınız mı:D
maalesef

Ben de yakın zamanda kendime laptop araştırıyordum sevdiğim için MacBook aldım çünkü hali hazırda masaüstü sistemim var windows seviyorsanız kesinlikle tercih asus vivobook 14 olmalı kullandım onuda hafif kompakt iyi gidiyor şarjı 512 gb depoyla geliyor miss gibi cihaz asus kalitesi zaten

• Beğen
Ablama yüksek lisans yaparken kullanacağı en az 6 taksitli kroniksiz(bir şey olursa başımın etini yer)laptop lazım. Oyun oynanmayacak, oynansa da max barbie giydirmece gta sa falan. Dışarıda çok kullanacağı için hafif,şarjı uzun giden,ekranı iyi, en az 2 type a portlu laptop lazım. Çok sordum kesin bütçe söylemiyor ama 70 80 vermez 50 60 şüpheli 30 50 arası iyi olur gibi. Soğutması da iyi olsun adana çünkü
Acer al birader. Kronik sorunu yok. Victus tan uzak dur.

• Beğen
En sağlam ve güvenilir model macbook olacaktır.
256GB lık laptopa 52k para veriyorsun şaka gibi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,390
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt