Marka adı vermeyeceğim çünkü tek bir yer satıyor hedef göstermek istemiyorum. 6 ay önce 7000 TL civarı bir klavye aldım aldıktan 10 gün sonra kedim yüzünden klavyeye su döküldü. Ne yaparsam yapayım kurtaramadim sonrasında aldığım yere kedim klavyeye su döktü kullanıcı hatası olduğunun farkında olduğumu ve ücret karşılığında tamir veya indirimli değişim talep yazısı olan bir mail atıp kargoladım aradan 5 gün geçti bana tekrar kargolayıp mail attılar kullanıcı hatası olduğundan dolayı garanti kapsamında değildir dediler ben yine kargolayıp kullanıcı hatası olduğunun farkındayım zaten bunu belirttim ücreti karşılığında tamir veya indirimli değişim talep ediyorum diyip gönderdim. Aradan bu sefer 3 4 gün geçti bana gelen yazı şu garanti kapsamı dışında servis hizmeti veremiyoruz dediler. Bunun sebebi de muhtemelen ürün ithal olduğu için tamir yapamıyorlar sorun olursa değişim yapıyorlar. Her neyse bende bu sefer thh başvuru yaptım. Klavyeye kedim yüzünden su döküldüğü kullanıcı hatasından dolayı servise gönderdiğimi ve buna rağmen servisin satış sonrası servis hizmeti vermediğini tamir edilemiyorsa bile neden tamir edilemediği hakkında servis raporu vermesi zorunda olduğu hakkında bir yazi yazdım. Aradan 15 gün geçtikten sonra thh firmadan savunma istedi. Firma beni aradı 23. Günde thh başvurunuz dolayısıyla size ulaşıyoruz arızalı klavyenizi gönderirseniz size yeni klavye göndereceğiz dediler. Haklarımızı bilmek gerekiyor