Paylaşımlı hesap almak güvenli mi?

Goatseb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?

ben çok aldım güvenlir stıcılar var yani belki toplamda 35bin liralık oyuna tahminen 700-800 tl para verdim 10-15 oyun aldım bu zamana kadar
bazısı patladı zamanla bazısı duruyor

Direkt olarak site önerisi yapamam ancak ;

Reditte biraz bu siteleri araştır bulabilirsin.
Bu adam gurme <3

20-30 tl ye almak varken crack işine uğraşmaya girmez bence direk steam arayüzünden oynuyorsun rahatça

Bu söylediğin yerde 30 lira bulup almamaya benziyor dostum 😒 Konunun başından bu yana @jombo'nun söylediği her sözün altına imzamı atarım.
çalıntı hesap vardır doğrudur belki ama çoğu satıcı ürünü kendi alıyor artık mesela yeni bir oyun çıkıyor hemen çıktığı gün satıcı ilana giriyor hesabı büyük satıcıların hepsi böyle

İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?
crackla uğraşma ver 20 30 lira al oyna keyfine bak hiç bir sıkıntı yaşamassın

çalıntı hesap vardır doğrudur belki ama çoğu satıcı ürünü kendi alıyor artık mesela yeni bir oyun çıkıyor hemen çıktığı gün satıcı ilana giriyor hesabı büyük satıcıların hepsi böyle
Derdim çalıntı hesap değil ki. Alternatifi olan bir şey ücret ödemeyi istemen. Bu sana kendini enayi gibi hissettirmiyorsa hayata bakış açımız farklı. Ama sorunun cevabı paylaşımlı hesap almak güvenlidir 👍

Derdim çalıntı hesap değil ki. Alternatifi olan bir şey ücret ödemeyi istemen. Bu sana kendini enayi gibi hissettirmiyorsa hayata bakış açımız farklı. Ama sorunun cevabı paylaşımlı hesap almak güvenlidir 👍
En ufak bir virüs şansı % 0.01 olsa bile uğraşmaya değmez steamden tek tuşa basayım insin bir ekmek parasına neden enayi gibi hissettirsin ???

En ufak bir virüs şansı % 0.01 olsa bile uğraşmaya değmez steamden tek tuşa basayım insin bir ekmek parasına neden enayi gibi hissettirsin ???
En ufak bir virüs ihtimali yok çünkü. Pirate kültürü sandığınızdan daha farklı bir kültür olayın para kazanmakla alakası olmadığı için oyunlarda fazla virüs bulamazsınız. Enayi gibi hissetmek bedava elde etmek varken 1 krş bile ödüyorsan bence enayiliktir, orj oyunlar hariç.

En ufak bir virüs ihtimali yok çünkü. Pirate kültürü sandığınızdan daha farklı bir kültür olayın para kazanmakla alakası olmadığı için oyunlarda fazla virüs bulamazsınız. Enayi gibi hissetmek bedava elde etmek varken 1 krş bile ödüyorsan bence enayiliktir, orj oyunlar hariç.
eski oyunlarda dahil olmak üzere bir çok oyun sürekli update alıyor mesela yeni bir oyun çıkıyor çok buglu oluyor örneğin spiderman 2 öyleydi oyuna 50 tane güncelleme geldi steam üzerinden olunca rahatça güncelledim diğer türlü iş zor

Uygunsuz Dil
ben çok aldım güvenlir stıcılar var yani belki toplamda 35bin liralık oyuna tahminen 700-800 tl para verdim 10-15 oyun aldım bu zamana kadar
bazısı patladı zamanla bazısı duruyor
bedava oynayacağın oyunlara boşu boşuna 800tl vermişsin üstelik patlamışlar hesaplar düzgün bir yerdende almamışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddit linklerindeki siteler güvenilir mi peki? Biraz baktım ama bir sürü var hangisi iyidir kötüdür bilemedim.
r/piracy de yoksa tereddüt et zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

damlaya damlaya göl olur enayimisin sen çalıntı hesaplara para veriyorsun aldığın satıcıların hesapları patlıyor çünkü çalıntı!

Save'i aldigin hesap uzerinden yaparsan biri girip sen oyunu bitiremeden save ini silebilir. Bir ihtimal de hesap ban yiyebilir saticiya bak alirken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,756
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri