Çözüldü✓ SİTE DOLANDIRICI MI?

bankanı ara belki provizyonda filansa geri alırsın burada konu açacağına alabiliyorsan al 3 günlük site iletişimleri yok mailden biz size ulaşırız yazmışlar , uzantı sahte , sosyal medya orjinal logitech e atıyor , fontlar berbat...
bir şeyi daha fark ettim sitenin yarısı ing yarısı türkçe resmen dolandırıcıyız demişler

Antivirüs programı bile siteye girmeme izin vermiyor arkadaş. Siz nerden buluyorsunuz böyle siteleri harbi anlamıyorum.

1769978012543.webp

Mail adresslerinde zaten ı kullanılmıyor birde @ sonraki kısım yazmış

Bankanı ara görüş hemen vakit kaybetmeden

bankanı ara belki provizyonda filansa geri alırsın burada konu açacağına alabiliyorsan al 3 günlük site iletişimleri yok mailden biz size ulaşırız yazmışlar , uzantı sahte , sosyal medya orjinal logitech e atıyor , fontlar berbat...
yurtdışı işlemse geri almak zor ve uzun bir süreç maalesef. harcama itirazı yapabilir en fazla.

yurtdışı işlemse geri almak zor ve uzun bir süreç maalesef. harcama itirazı yapabilir en fazla.
yurtdışı olduğunu sanmam yarı türkçe yapmış yapan kendi tasarımında heralde global siteyi kopyalayan bir türk gibi.

Çok teşekkürler yarın işlem itirazında bulunucam bakınırken 2. sırada karsıma çıktı site ve almış bulundum o an aklıma böyle bir şey gelebilecegini düşünmemiştim herkese çok teşekkürler

Aga ben linke tıkladım bir halt olmaz demi korktum yorumları görünce :D

Çok teşekkürler yarın işlem itirazında bulunucam bakınırken 2. sırada karsıma çıktı site ve almış bulundum o an aklıma böyle bir şey gelebilecegini düşünmemiştim herkese çok teşekkürler
Geçmiş olsun hocam kaça aldın mouse merak ettim

Geri