Gümüş, Altın ve ASELS de yükselmesini bekliyorlar sonra da ellerindekileri pahalıdan satıp milletin parası ile ceplerini dolduruyorlar, kim mi bunlar Büyük Balinalar...
Gümüş, Altın ve ASELS de yükselmesini bekliyorlar sonra da ellerindekileri pahalıdan satıp milletin parası ile ceplerini dolduruyorlar, kim mi bunlar Büyük Balinalar...
Daha ASELS için şuan zikzak veya duraklama dönemindeyiz... Bunun bir de daha kötüsü belirgin bir Gerileme dönemi de olabilir... Şuan Büyük balinalar cücük balık avındalar, bu dönemde ben ne altına ne gümüşe ne de ASELS hisseye filan girmem, daha zamanı değil...
Genel bir analiz yapabilsem zaten ALİM olurdum herhalde Sadece belli şeylere odaklanmam gerek, bi kişi her şeyi bilirim, her şeyi analiz edebilirim derse OSCAR ödülü kazanmıştır
Belli bir iki hisseye bakarım, eğer stratejime uyarsa ona göre davranırım ama son zamanlarda Sadece ASELS üzerine yoğunlaştım. Diğer hisselerde de kazanç oluyor fakat çok oynaklar, ASELS daha sağlam olduğundan daha kararlı kazanç elde edebiliyor insan fakat doğru zamanı kollamak gerek. Zaman bulduğumda zaten yazıyorum foruma...
Daha ASELS için şuan zikzak veya duraklama dönemindeyiz... Bunun bir de daha kötüsü belirgin bir Gerileme dönemi de olabilir... Şuan Büyük balinalar cücük balık avındalar, bu dönemde ben ne altına ne gümüşe ne de ASELS hisseye filan girmem, daha zamanı değil...
Ben büyük balina olsam bu cück forumda ne ararım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük balinalara en iyi örnek olarak BOFA derler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel bir analiz yapabilsem zaten ALİM olurdum herhalde Sadece belli şeylere odaklanmam gerek, bi kişi her şeyi bilirim, her şeyi analiz edebilirim derse OSCAR ödülü kazanmıştır
Belli bir iki hisseye bakarım, eğer stratejime uyarsa ona göre davranırım ama son zamanlarda Sadece ASELS üzerine yoğunlaştım. Diğer hisselerde de kazanç oluyor fakat çok oynaklar, ASELS daha sağlam olduğundan daha kararlı kazanç elde edebiliyor insan fakat doğru zamanı kollamak gerek. Zaman bulduğumda zaten yazıyorum foruma...
Her nerden alınırsa alınsın asıl zararı panik satışı yaparsan ediyorsun bence gümüşün yıl sonu tahmini değeri 150 dolar ons için diyorum düşüş alım için fırsat olabilir bence belki treni başından yakalayamadın ama orta duraktan binilebilir gibi bu benim düşüncem yanlışta olabilir belki doğrusunu bilen varsa düzeltebilir
Yatırımda uzun vade ortalama kazanç sağlayabilir ama doğru zamanda girip çıkmak kadar kazanç vermesi mümkün değildir. Aralarındaki fark ise biri çok kolaydır ama uzun zaman ister, diğeri zordur ama kazanç daha kısa zamanda sağlanır. Uzun vade sabır ister ayrıca, al unut misali, kısa vade ise adamı şoklar ve ya yaşlandırır, Kalp sağlığınız için birebir
Dünyayı, siyaseti, ekonomiyi iyi takip etmek de gerekir, gelişmeler bazen yatırım araçlarında bahane edilirler çünkü...