Neler Yeni

GTA V'deki Ram Kullanma Sorunu

Unalinho

80+
Reaksiyon skoru
12
Selam arkadaşlar.Şu son zamanlarda sadece GTA V'te yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istedim.
Görev Yöneticisi 18.08.2020 00_33_08.png

Bu ekran görüntüsü GTAV'te yaklaşık 5 dk oynadıktan sonra aldığım görüntüdür.Eskiden çok rahatlıkla oynadığım oyun şimdi oynanmaz halde ve sadece GTA V'te bu durum ortaya çıkıyor.Bilgisayarı bu hale getiren nedir ?
NOT:Bilgisayarı güzelce temizledim ve CCLEANER ile gereksiz şeyleri temizledim.Başlangıçta çoğu uygulama devre dışı ve belirtmek isterim ki ben bu oyunu 1366x768 de çok rahat bir biçimde oynuyordum ve bence bilgisayarım hala bu oyun için güçlüdür.(RAM markası Kingston)

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz ?

Hocam ultrada oynuyorsanız ondan kaynaklı olabilir. 8gb yetmiyor artık bu devirde.

Normal değil dediğiniz gibi oyundan kaynaklı da değil başka bir şey sömürüyor.Benimde 8 gb bu kadar kullanmıyor oyun.

Selam arkadaşlar.Şu son zamanlarda sadece GTA V'te yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Alıntıyı görüntüle
Bu ekran görüntüsü GTAV'te yaklaşık 5 dk oynadıktan sonra aldığım görüntüdür.Eskiden çok rahatlıkla oynadığım oyun şimdi oynanmaz halde ve sadece GTA V'te bu durum ortaya çıkıyor.Bilgisayarı bu hale getiren nedir ?
NOT:Bilgisayarı güzelce temizledim ve CCLEANER ile gereksiz şeyleri temizledim.Başlangıçta çoğu uygulama devre dışı ve belirtmek isterim ki ben bu oyunu 1366x768 de çok rahat bir biçimde oynuyordum ve bence bilgisayarım hala bu oyun için güçlüdür.(RAM markası Kingston)
Mazur görün problem nedir anlayamadım? Ayrıca apu sistem mi?

Hocam yapmışsınızdır ama ama aklıma gelen şuan tek görev yöneticisinin ilk ekranındaki bellek kullanan programları incelemeniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,613
Üyeler
173,221
Son üye
reithesavage
Geri