- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel düşünce hocam en güzeli arabacı tayfa gelsin konuya yaben şahsen o paraya 90 veya altı model Mercedes çeker masraflarını yapar yoluma giderim
Güzel düşünce hocam en güzeli arabacı tayfa gelsin konuya yaben şahsen o paraya 90 veya altı model Mercedes çeker masraflarını yapar yoluma giderim
bencede hocam ekran kartı alıp yüksek grafiklerde oyun oynamak mı zevk verecek anlamıyorum bi karta max 30K verilmeli benceGüzel düşünce hocam en güzeli arabacı tayfa gelsin konuya ya![]()
Şunu 50K yapalım hocam ya Sapphire Nitro+ 9070 XT alıcam 47k yabencede hocam ekran kartı alıp yüksek grafiklerde oyun oynamak mı zevk verecek anlamıyorum bi karta max 30K verilmeli bence
30 da az olmuş daha önce kahkaha bombası atılan mesajımla aynı düşünüyorum :dbencede hocam ekran kartı alıp yüksek grafiklerde oyun oynamak mı zevk verecek anlamıyorum bi karta max 30K verilmeli bence
amd babaysa 50 olsun hadiŞunu 50K yapalım hocam ya Sapphire Nitro+ 9070 XT alıcam 48k ya
En fazla 50 verilir bence.
fakir oldugun icin absurt geliyor, Burundi halkina sorsan cikolatali gofretin fiyati absurt gelirHem kurdan hem de stok sorunlarından dolayı şu anda birçok kişinin 200.000 TL gibi bütçeler ile ekran kartı satın aldığını görüyorum. İsteyen parasını istediği şekilde harcar, buna kimse karışamaz fakat bir tane 'güncel' ekran kartı için bu paraların veriliyor olması bir tek bana mı 'absürt' geliyor?
Fakir değilim ama para israfı geliyor para kazanmıyorum PC den ne gerek var bu paralara Allah aşkına 1 tane mantıklı sebep söylesene? Sadece oyun için çok zenginim erdoğanın yiğeniyim aylık 100 bin TL 200 bin TL alıyorum diyorsan al tabii ki de kimse bir şey diyemez.fakir oldugun icin absurt geliyor, Burundi halkina sorsan cikolatali gofretin fiyati absurt gelir
Yani dostum düşünce tarzın bir tık yanlış, en üst kartlar hiç bir zaman f/p olmadı tek hedefleri en yüksek performanstır 9070xt 120k daha ucuz diyorsun, 5080 de 90.000tl daha ucuz ve 5090'ın %66'sı gücünde. Bunu şöyle 1 milyona alabileceğin bir çok araba 200 basabilir ama 350 basan araba için iki katı veya daha fazlası fiyata cıkman gerekiyo. Performans orantısal artmaz. Ayrıca 200k fiyatı da abartı buldum, daha 1 ay önce ayda 2 kere 130'a suprim satiyolardı, 100k'ya 5090 sattılar şu an da 150'den başlıyor zaten.6-7 sene mi ne yaptın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum diyemem belki alan kişi PC den para kazanıyordur ama şahsen almam çünkü satmak istesen kim alırkı zaten alabilecek parası olan adam o kadar para verirken gider sıfırını alır.
Aynen orası öyle.
5090
Lan ne kredisi ben borcum varken başka borca girmek istemediğim için almıyorum 5090 ı PC den para kazanmıyorsa alanın kafasını si
Bende RX 9070 XT Sapphire Nitro+ almaya karar verdim bir ekran kartına o kadar para vermek istemediğim için bunu alacağım en az 100 bin TL fark var Sapphire Nitro+ RX 9070 XT 48 bin TL RTX 5090 Ventus 157 bin TL.
Hem en azından kafam da rahat olur yani borcum olmayacağı için.
Zaten 1-2 ay sonra hikayeli oyunları bırakmaya karar verdim LoL'e başlayacağım yani 5090 ile hikayeli oyunlar oynamazsam hem parama yazık olur hem de karta hakaret olur.
Aynen bende ondan bahsediyorum daha 1 ay önce 135 e MSI Gaming Trio vardı şuanda Asus Rog Astral 5090 isminden de anlaşılacağı üzere (Astral) Astronomik fiyatlara satılıyor 200 bin TL nedir Allah aşkına gereksiz yani 100 bin civarı olsa da keşke herkes alsa hepsi satıcıların kurnazlığı.Yani dostum düşünce tarzın bir tık yanlış, en üst kartlar hiç bir zaman f/p olmadı tek hedefleri en yüksek performanstır 9070xt 120k daha ucuz diyorsun, 5080 de 90.000tl daha ucuz ve 5090'ın %66'sı gücünde. Bunu şöyle 1 milyona alabileceğin bir çok araba 200 basabilir ama 350 basan araba için iki katı veya daha fazlası fiyata cıkman gerekiyo. Performans orantısal artmaz. Ayrıca 200k fiyatı da abartı buldum, daha 1 ay önce ayda 2 kere 130'a suprim satiyolardı, 100k'ya 5090 sattılar şu an da 150'den başlıyor zaten.
Ps5 güzel alet gercekten ama oyun fiyatları absürt pahalı, ps5 kırılsa çok mantıklı cihaz.Bana da bu aralar sadece oyun için PS5 daha mantıklıymış gibi gelmeye başladı
Aynen hocam çok gereksiz oyun fiyatlarıPs5 güzel alet gercekten ama oyun fiyatları absürt pahalı, ps5 kırılsa çok mantıklı cihaz.