achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 468
görürsen bi etiket atar mısın hocam aklına gelirse. Makbule geçer <3Aralık ortası gelecek dendi ama gelmedi. Yakındır gelmesi.
Ama ces 2026'da yeni tandemler gelecek.
görürsen bi etiket atar mısın hocam aklına gelirse. Makbule geçer <3Aralık ortası gelecek dendi ama gelmedi. Yakındır gelmesi.
Ama ces 2026'da yeni tandemler gelecek.
al geç bencearkadaşlar bu monitör ve ASUS XG27AQWMG arasında kaldım ama asus stokları şuan yok asus beklemeli miyim yoksa Gigabyte alıp geçmeli miyim?
Mat kaplama nasıl bir dezavantaj oluşturuyor? Bu panelden ötürü neden vazgeçiyorsunuz?Mat kaplamadan sonrasını okumadım.
MO27Q28G de hafif mat kaplama var. Bazı modeller de daha agresif mat kaplamalar bulunur, özellikle LG ve Samsung mat kullanıyor. Onlardaki mat kaplama daha da mat. Mat kaplama kullanmak renk canlılığını, siyah derinliğini ve görüntüdeki netliği azaltıyor, artısı ise yansımalar daha az belirgin oluyor. Telefondaki jelatin bile görüntüye etki ettiğinden tonla para verdiğimiz ekranlarda mat kaplama kullanmak istemiyoruz. Ama bu değil ki mat kaplama alınmaz, pencere kenarı falan kullanıyorsanız zaten mat kaplama şart oluyor.Mat kaplama nasıl bir dezavantaj oluşturuyor? Bu panelden ötürü neden vazgeçiyorsunuz?
Telefon ekranlarına takılan mat koruyucu gibi mi oluyor ?
Bununda garanti 24 ay
Düzelttim.Fiyatı 30 bin olarak güncelleyebilir misiniz
mat kaplama ve glossy kaplama kullanıcı tercihine bağlı bir şey görüntüde bir fark oluşturmuyor, kimisi yansıma olmasını sevmez kimisi de o glossy kaplamaya bayılır olay bundan ibaret bunu görerek tercih etmeniz gerekiyorMat kaplama nasıl bir dezavantaj oluşturuyor? Bu panelden ötürü neden vazgeçiyorsunuz?
Telefon ekranlarına takılan mat koruyucu gibi mi oluyor ?