Yetkili satıcıdan alınan Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ikinci el midir?

tamamda 48 bin çok para 9070xt ye zaten 5070ti alıyordun 50 lere taksitli deymezdi demek istedim
Doğru hocam olsun aldım bir kere artık bakıyim eğer zaten beğenmezsen falan iade edeceğim mecbur MSI Ventus 5090 alırım. Tabi oda kalırsa amazonda 2 tane kalmış 😂

Doğru hocam olsun aldım bir kere artık bakıyim eğer zaten beğenmezsen falan iade edeceğim mecbur MSI Ventus 5090 alırım. Tabi oda kalırsa amazonda 2 tane kalmış 😂
dotum karar senin zorla 5090 al diyen yok benim demek istedigim zaten 9070xt dedimiiz ürün rakibinden çok ucuz oldugu için tercih ediyoruz gidip 5070ti parası ödedikten sonra mantık nerde zaten 5070ti alıyorsun 48 bin tl yerine 50 bin verdiginde zaten 5070ti sahibi oluyorsun

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
dotum karar senin zorla 5090 al diyen yok benim demek istedigim zaten 9070xt dedimiiz ürün rakibinden çok ucuz oldugu için tercih ediyoruz gidip 5070ti parası ödedikten sonra mantık nerde zaten 5070ti alıyorsun 48 bin tl yerine 50 bin verdiginde zaten 5070ti sahibi oluyorsun
Doğru hocam sizin mantık güzel ama sırf içindeki çip ve yazılım vs odaklı görüntü desek 5070 ti da bile en az 20 bin TL üste koymakta gerekiyor maalesef ki :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanlık bir sorun yok İnşAllah sorun yaşamam bakalım hocam 4K furmark açtım 5 DK oldu kapanma vs de olmadı kart sağlam demektir bu arada sıcaklık çok iyi maşAllah 60 derece kart.

Doğru hocam sizin mantık güzel ama sırf içindeki çip ve yazılım vs odaklı görüntü desek 5070 ti da bile en az 20 bin TL üste koymakta gerekiyor maalesef ki :(
yav sen niye onlara takıyorsun ben ekran kartımı görmüyorum bile görüntü önemli degil sen aldıgın performansa bak çok takıyorsunuz şu kriz döneminde gidip görüntü var ve satıcı hb diye 48 bin tl verilmez

• Beğen
İade edilmiş ürün olma ihtimali yüksek bence iade et içine sinmez bu kart zaten biraz pahalıya almışın hocam.

• Beğen
İade edilmiş ürün olma ihtimali yüksek bence iade et içine sinmez bu kart zaten biraz pahalıya almışın hocam.
Ben de öyle düşünüyorum hocam ya o kadar para verip güveniyoruz alıyoruz pişman oluyoruz! Ya içim daraldı sinirlendim ya kullanan birisi yok mu acaba? Direkt kullanan biri kesin cevap verse çok daha güzel olur :(

Jelatinlerini söktüm yine de iade alırlar mı?
Bu videodaki kartta da termal macun var ama jelatin yok çok ilginç.

Neyse birkaç gün kullanayım hocam ya zaten birkaç gün sonra iade ederim içime sinmedi videoda izledim hepsi aynı gözüküyor unboxing videoları ve bu da Türk birisi ve bunda da aynı yerde termal macun var ve jelatin yok.

Son düzenleme:
yav sen niye onlara takıyorsun ben ekran kartımı görmüyorum bile görüntü önemli degil sen aldıgın performansa bak çok takıyorsunuz şu kriz döneminde gidip görüntü var ve satıcı hb diye 48 bin tl verilmez
Hocam birkaç gün sonra iade ederim içime sinmedi hem ikinci el düşüncesi falan driver donması vs kafamda paraya kıyma düşüncesi oluşturuyor mecbur 5090 a ilerlicem.

Hocam birkaç gün sonra iade ederim içime sinmedi hem ikinci el düşüncesi falan driver donması vs kafamda paraya kıyma düşüncesi oluşturuyor mecbur 5090 a ilerlicem.
iade ürün değil ama yine de iade edebiliyorsanız edin ve ucuz model 9070xt alın çok pahalı olmuş bu

• Beğen
  • Muhteşem
değil aslında sadece döngüye girmiş fps bağımlılığı yaşıyor 5090 alsa da takılıyor diyecek fps az diyecek dopamin bağımlılığı gibi düşün
Evet trol değilim benim biraz fps ye takıntım var 4K da bile az bir şey kassa diyorum ah lan para verdim donuyor donmaya başladı bile vs vs ileriyi çok düşündüğümden oluyor bunlar diyorum şimdi donuyorsa ileride kim bilir ne olur.

bu arkadaşın konular troll ya
Ne alaka ? Sadece Fps az bir şey düşse üzülüyorum.

Evet trol değilim benim biraz fps ye takıntım var 4K da bile az bir şey kassa diyorum ah lan para verdim donuyor donmaya başladı bile vs vs ileriyi çok düşündüğümden oluyor bunlar diyorum şimdi donuyorsa ileride kim bilir ne olur.

Ne alaka ? Sadece Fps az bir şey düşse üzülüyorum.
niye uzuluyon hoca parasini ver tepe tepe kullan iste.

• Üzgün
Geri