Yardım Ciddi Ciddi DDR4 e dönmeyi düşünüyorum droplardan dolayı

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,081
Cs denemedim en son oluyordu Valorant girdim sal4k saçma takılmalar oluyor internetim türknet fiber oldu paket kaybı sıfır vysnc açtım en son ondada çözüm yok monitörü hard reset yaptım gaming profili seçmiştim amd ayarlarımı sıfırladım o kadar uğraşmıştım düzelmedi öncedende vardı internet diyordum değilmiş kardeşim ddr4 sistemle benden daha rahat ve akıcı oynuyor

Ramdır kendi dediğin gibi manuel, 1.35 voltaj ver, öyle çözmesi lazım çok ağır bir oc yoksa

RAM gecikmesi şöyle hesaplanır :
(CL * 2000) / Mhz
yani DDR4 CL16 3200MHZ RAM ile DDR5 6000MHz CL30 ramım gecikmesi eşit ikiside 10ns.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı sebepler olabilir monitör farkı , ethernet kablo kalitesi vb.

RAM gecikmesi şöyle hesaplanır :
(CL * 2000) / Mhz
yani DDR4 CL16 3200MHZ RAM ile DDR5 6000MHz CL30 ramım gecikmesi eşit ikiside 10ns.

Farklı sebepler olabilir monitör farkı , ethernet kablo kalitesi vb.
ee sorun ne o zaman cat7 kablo var sabit 12ms alıyorum valorantta speed test 1ms 940mibt down 930 mbit up veriyor monitörde dell 240hz 25inc var

Cs2'de 14650hx işlemci rtx 5060 ile 350-400fps bandında tutunmama rağmen sırf cl46 ddr5 ramlerden dolayı oyunlarda arada bir ateş ettikten sonra yaklaşık yarım saniye sonra adamın öldüğünü fark ediyor hatta o arada adamı vuramadığımı sanıp ölü adama yönelmeye çalışıyorum cl30 ddr5 hadi neyse de ddr4 3600 cl16 sistemimi özlemiyor da değilim.

takılmadan kasıt nedir hocam ekran donuyor mu yoksa gecikme gibi bir takılma mı.
gecikme değil bildiğin takılıyor drop giriyor

Offline oyunlarda takılma olmuyorsa, sorunu başka yerlerde aramak lazım.
offline pek oynamıyorum ondan yorumsuz ama bu sistemle fh4 fh5 oynadım ondada aynıydı birde fh4 fh5 te ibre titreme yapyıordu grandrp oynuyorum ondada aynı chatte ibrede titreme oluyor tam ekranda özellikle

gecikme değil bildiğin takılıyor drop giriyor
nvdia app'ten sistem kısmından g-sync kapatıp dene hocam.

nvdia app'ten sistem kısmından g-sync kapatıp dene hocam.
Bu arada aynı anakart bende de var ve bende de donma takılma oluyor pcyi kapatıp açmam gerekiyor çoğu zaman hala tam çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri