1.4milyona TL'ye bu araba alınır mı?

butceyi biraz artirirsan %100 bir sekilde 23 model cherry tiggo 7 almani soylerim c4 hem kucuk hem gucsuz tabi bu isler butce isleri.

Yani hocam aynı araba bizdede var abartıldığı kadar yavaş değil rampada bayılma imkanı var araçta E-CVT şanzıman o an ne kadar güç veya torka ihtiyacı varsa ona göre oranı ayarlıyor gidip 2-2.5K devirle bayır çıkabiliyorsunki iyi gidiyor dediğim model 2023 ve sonrası hybridler 140 Hp olanlar.
kesinlikle katılıyorum aracın kilosu ve beygirine göre gayetde ortalama bir performansı var türkiye şartlarında kaç otobanda 200'ün üzerine çıkılabiliyor, şehir içi perfonması zaten iyi spor modda gayet tepkileri iyi ve güzel, araç sonuç itibariyle performansıyla öne çıkan bir araba değil neticede sorunsuzluğu ve yakıtıyla daha çok öne çıkan bir araba.

2027 mi zincirle gelecek?
bilgim yok kademeli geçecekler diye biliyorum, umarım bir an önce hepsinde geçerler, milleti servise bağımlı ettiler resmen, bakım aralığı bu kadar kısa triger kayışı olmaz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2027 mi zincirle gelecek?
ellerindeki eski motorların stokları bitince geçmiş olurlar büyük ihtimalle

bilgim yok kademeli geçecekler diye biliyorum, umarım bir an önce hepsinde geçerler, milleti servise bağımlı ettiler resmen, bakım aralığı bu kadar kısa triger kayışı olmaz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ellerindeki eski motorların stokları bitince geçmiş olurlar büyük ihtimalle
Psa grubu 1.2 puretech modellere kampanyalı fiyat hayırlı olsun o halde

kesinlikle katılıyorum aracın kilosu ve beygirine göre gayetde ortalama bir performansı var türkiye şartlarında kaç otobanda 200'ün üzerine çıkılabiliyor, şehir içi perfonması zaten iyi spor modda gayet tepkileri iyi ve güzel, araç sonuç itibariyle performansıyla öne çıkan bir araba değil neticede sorunsuzluğu ve yakıtıyla daha çok öne çıkan bir araba.
Ki bence sıfır yüzü değilde ara hızlanması "bazı" turbolu arabalardan iyi. ilk ataletini aldıktan sonra güzel yürüyor.

Arona bakabilirsiniz. Style paket bile doluyken xplus gibi paketlerde çok çok özellik var

50 bin kmde bir kayış değiştirilecekse ve önerilen yağ kullanılacaksa hiçbir şey olmuyor. Puretech kötü bir motor değil sadece daha çok özen istiyor.

Yani hocam aynı araba bizdede var abartıldığı kadar yavaş değil rampada bayılma imkanı var araçta E-CVT şanzıman o an ne kadar güç veya torka ihtiyacı varsa ona göre oranı ayarlıyor gidip 2-2.5K devirle bayır çıkabiliyorsunki iyi gidiyor dediğim model 2023 ve sonrası hybridler 140 Hp olanlar.
doğrudur hocam, bizim arkadaşın kullanımında bir sorun vardır belki belli olmuyor bu işler bazen

arkadaşlar yorumlarınızn için teşekkürler. Bütçeyi 1.4m den 1.6ma çıkarıp hyundai elentra 2024 satın aldım bayiden 2.el olarak. Dün istanbuldan hataya getirdim 1100km gittik.

180-200 hız yapınca 100km de 8-8.5 arası yaktı
hızı yavaş arttırıp 150 de sabit kullanınca 6-6.5 yaktı.
120 hız da ise 4-4.5a kadar düştü.

Sigorta 15k
Kasko 17k
yaptırdım.

Yeni araçlar da yedek lastik çıkmıyormuş bu yüzden jant ve lastik alacağım.

Bu arada benzini shellden alınca yukarıdaki değerlere ulaşıyorum. Opetten benzin aldığımda ise 8-8.5 değer 10a çıktı bi anda. Shell dışında benzin almayacağım artık. Bunun sebebi nedir?

arkadaşlar yorumlarınızn için teşekkürler. Bütçeyi 1.4m den 1.6ma çıkarıp hyundai elentra 2024 satın aldım bayiden 2.el olarak. Dün istanbuldan hataya getirdim 1100km gittik.

Sigorta 15k
Kasko 17k
yaptırdım.

Bu arada benzini shellden alınca yukarıdaki değerlere ulaşıyorum. Opetten benzin aldığımda ise 8-8.5 değer 10a çıktı bi anda. Shell dışında benzin almayacağım artık. Bunun sebebi nedir?
Abi şu yedek lastiği hangi akıla hizmet artık araba üzerinde vermiyorlar aklım almıyor.
Telefon mu bu şarj adaptörünü vermeyesin?

Biraz sonra koltuksuz gelir arabalar.

Sigorta 15k
Kasko 17k
yaptırdım.

Hayırlı uğurlu olsun, tipi bence çok güzel estetik bir araç, ben beğeniyorum. Piyasa çok garip biz de abime bakıyorduk. 1.2M'a 2021 Fabia ilanları varken 12 taksitle 1.4M'a 2025 sıfır Fabia almıştık. C4, 408 gibi modellerin fiyatlarını ben yüksek buluyorum 2. el piyasasında.

Hayırlı uğurlu olsun, tipi bence çok güzel estetik bir araç, ben beğeniyorum. Piyasa çok garip biz de abime bakıyorduk. 1.2M'a 2021 Fabia ilanları varken 12 taksitle 1.4M'a 2025 sıfır Fabia almıştık. C4, 408 gibi modellerin fiyatlarını ben yüksek buluyorum 2. el piyasasında.
hocam şuan elentra 2024nun sadece 7 ilanı var sahibindende. Alan satmıyor sanırım.
Görünüş olarak aşırı beğendim, araştırdım, motoru 1.6 atmosferik oldugu için sanayi deki ustalar ile arkadaşlık kurmazsın dediler. Az yakar, yokuşta çoğu yorum bayılır derken belen rampasında zerre zorluk hissetmedim. Belen rampasını bilen bilir. Tır şoförleri için en riskli bölgeler. Çıkarken durduğun an tır o tır bir daha kalkmaz, inerken fren boşalırsa rahmet eylesin çünkü uçurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,756
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri