AMAZON DEPO'DAN EKRAN KARTI ALDIM NEYE DİKKAT ETMEM GEREKLİ?

Amazonun depo ürünleri bana çok mantıklı gelmiyor, çok bi fiyat avantajı da olmuyor ki, ne bilim yaa, kovalayan arkadaşlar var ama, hayırlı olsun.

Amazon depodan 17.009tl ye 1 saat önce 9060xt pulse ekran kartı aldım.Fakat test edebileceğim parçalar şuan elimde yok.
Alırken şunlar yazıyordu;
*Yeni gibi
Sonra aldıktan sonra;
Kullanılmış(Mükemmel)
Kimisine sıfır ürün gidiyor mesela acaba bana da öylr gelme şansı var mı?
En üst kozmetik durum seviyesi nedir acaba amazon depoda?
@Perfectshot06
depo dan 0 ürün gitmiyor kutusu açılmış ürünler gidiyor yani 2. el vasfında, bazısı 1 2 hafta kullanılmışta olabilir hiç kullanılmadan kutusu açık şekilde iade edilmişte olabilir, kartın testlerini yap fps değerlerine bak olması gerektiği gibiyse güle güle kullan.

sistemi 3 hafta sonra anca alabilcem iadedesıkıntı yaşamam di mi

1 ay iade hakkın 1 yıl da garanti veriyor amazın sorun çıkması halinde.Ek olarak seri no vs. sorgulayıp garantiye bakabilirsin daha önce alan kişi ne zaman aldıysa o zamandan itibaren 2 yıl garanti var.

1 ay iade hakkın oluyor, ama o kadar bekleme bence bi bilgisayarcıya götür test yapabilirmiyiz diye sor yardım edecektir.

1 ay iade hakkın oluyor, ama o kadar bekleme bence bi bilgisayarcıya götür test yapabilirmiyiz diye sor yardım edecektir.
Kaç lira alır acaba yakında da bilgisayarcı yok

Yok hocam hep yazıyordu parçalar yok diye.Teşekkür ederim yine de belki 1 ay içinde sistemin diğer parçalarını alırsam denerim olmadı iade ederim pzt gelecekmiş 1 ay iade hakkım var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al bence en kötü iade edersin

@Perfectshot06 Hocamız almıştı geçen psu almıştı deneyimlerini bekleriz hocam

Kimine sıfır kapalı kutu geliyor kimine yamuk geliyor şans işi demekki biraz amazondaki derecelendirmelerin bir önemi yok
Şimdiye kadar 4 depo alışverişim oldu hepsi de sıfıra yakindi.

Geri