raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
Montaj sorunlu olabilir gibi, belki de soğutucunun altında ki etiketi sökmediler
soğutucuyu ben montajladım ve baya zor montajlandı ilk denediğimde olmamıştı 2.de anca yapabildim fakat bir bilgisayarcı abiye sormuştum o olmuş demişti belkide doğru yapamamış olabilirim.Montaj sorunlu olabilir gibi, belki de soğutucunun altında ki etiketi sökmediler
etiketi söktün değil mi bir de soğutucu neydisoğutucuyu ben montajladım ve baya zor montajlandı ilk denediğimde olmamıştı 2.de anca yapabildim fakat bir bilgisayarcı abiye sormuştum o olmuş demişti belkide doğru yapamamış olabilirim.
hocam Thermalright Assassin King 120 SE yeterli olurmu i5 14400f için bütçe olarak baya uygun gözüküyor.
evet FRLSBY FCL-F1336Cetiketi söktün değil mi bir de soğutucu neydi
4 bakır boruluymuş ama o dereceler çok kötü yani böyle olmaması lazım, montaj hatası var sankievet FRLSBY FCL-F1336C
Ayarlar veya işlemcide sıkıntı olabilirmi4 bakır boruluymuş ama o dereceler çok kötü yani böyle olmaması lazım, montaj hatası var sanki
intelin ayarlarında durum ne bilmiyorum ama intel de öyle oc pek fazla yok 14400f tarzı işlemcilerde o yüzden bi ayardan değildir diye düşünüyorumAyarlar veya işlemcide sıkıntı olabilirmi
FRISBY FCL-F1336C takılı şuan vsync de açıktıvsync kapatıp tam yükte stok fanla çalışmaya zorladıysan görür o sıcaklıkları bi soğutucu bakın derim