asrock b850m pro rs var elimde nasıl bakabilirim ? bide kasam msi arkasında kontrolcu var ona bağlayabilir miyim ? şuan rgb yanmıyor zaten onuda anlamadımAnakartın kendi programı var ise onunla ayarlıyorsun ayrı bir programı yok
reisim asrock anakartım b850 asrock sistesinden mi indirmem gerekiyorBağımsız bir uygulaması yok BIOS üzerinden ya da anakartın kendi yazılımı üzerinden ayarlayabilirsin.
Asrock'ın kendi yazılımı var ama pek hoş diyemem dene istersenreisim asrock anakartım b850 asrock sistesinden mi indirmem gerekiyor
aldığıma alacağıma pişman oldum keşke bilindik alaydım vatanda indirim var diye sazan gibi atladık m850 diyeAsrock'ın kendi yazılımı var ama pek hoş diyemem dene istersenhttps://www.asrock.com/MB/AMD/B850M Pro RS/index.asp#Download
Mevzu RGB ise Polychrome yazan zaten.
ASRock Motherboard Utility ver:4.1.39 yazan.
Kaliteli markadır, Asrock X870 kullanıyorum ben bilealdığıma alacağıma pişman oldum keşke bilindik alaydım vatanda indirim var diye sazan gibi atladık m850 diye
allah razı olsun reisim çok saolBu senin anakartın sayfası eğer yanlış değilse burada download kısmında asrock motherboard utility var onu indir bir dene bir de rgb için uygulama var galiba uzun süredir kullanmadıpım bir anakarat tam hakim değilim
sizinki kaliteli piyasası var ben çok kötü modelini aldım 5.5 geldi acıkcası yoksa dediğiniz gibi iyiKaliteli markadır, Asrock X870 kullanıyorum ben bile![]()