10k monitöre 5k da ekipmana ayırsan kasaya 85k kalıyor.
Konu sahibi her şey dahil 100k demiş ama hocam85k’lık kasaya 10k monitör gitmez bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 88k’lık RX9070XT 7900X3D sisteme Oled aldım
Ben sadece kasa 100k okumuştum pardon yanlış anladımKonu sahibi her şey dahil 100k demiş ama hocam
Ya klavye mous dandik bişeyler alır sistemi dizer sonradan eli açılınca düzeltir önemli olan kasanın içidekliler Herşeyin fiyatı uçuyor ondan klavye vs en son olcak şey önce kasasını halletse onun için çok iyi olur100k her şey dahil sisteme gene oled monitör sığarkı. 2k 180hz oled monitör 20k. Klavye mouse kulaklığa 7.5k desek 72.5k'ya 2K kaldıracak bir sistem dizilir bence. 5070 sistem dizilir bence.
99.175,02 TL
monitörü 2k yerine 310hz tercih ettim fps tabanlı düşünerek tabii zevklere göre hz düşürülüp çözünürlük artırılabilir![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
100k bütçeli adama oled dışında monitör önermem.99.175,02 TL
monitörü 2k yerine 310hz tercih ettim fps tabanlı düşünerek tabii zevklere göre hz düşürülüp çözünürlük artırılabilir![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Bende ips aldım dediğim gibi ölü piksel çıktı iade ettim sonra hemen olede geçtim efsane oldu100k bütçeli adama oled dışında monitör önermem.