Vatan bilgisayardan alacağım Rtx 5050 li oem sistem

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
38000
Arkadaşlar ve abilerim öncelikle hepinize merhaba vatan bilgisayardan bir oem sistem alacam ama bildiğiniz gibi 2. El piyasası çok değişik bir durumda normalde ikinci el almayı düşünüyordum fakat ikinci ele param yetmediği için sıfır almayı tercih ettim sistemin linki aşşağıda sizce bu paralara alabileceğim daha iyi bir sistem varmıdır yoksa ya da öneriniz nedir

Ekler

• IMG_1527.webp
    IMG_1527.webp
    106.2 KB · Hit: 24
Bu fiyata 5060lı sistemler oluyordu.

rtx5050 almamaya. çalışın. 5 6ay sonra yeterli gelmeme ihtimali var. göz önünde bulundurun.

Arkadaşlar ve abilerim öncelikle hepinize merhaba vatan bilgisayardan bir oem sistem alacam ama bildiğiniz gibi 2. El piyasası çok değişik bir durumda normalde ikinci el almayı düşünüyordum fakat ikinci ele param yetmediği için sıfır almayı tercih ettim sistemin linki aşşağıda sizce bu paralara alabileceğim daha iyi bir sistem varmıdır yoksa ya da öneriniz nedir

X olmayan R7 5700, R5 5600'den kötü performans veriyor oyunlarda. RTX 5050 güzel ama 38K'lık bütçe için düşük bir kart

2. elde ddr5 16gb rami 6kya alsan 1tb ssdyi 4kya anakart 4k kasa-psu 3k ekran kartı 9060 xt 16gb alsan 19k işlemci olarak 8400f 4.5k işlemci soğutucu 500tl de 41kya böyle bir şey toplanır tek tek toplasan ekran kartından kısılabilir şuan kafadan yaptığım için tutarlılığı pek olmayabilir

Çöp

Geri