Akvaryum Kasa alınır mı?

Ben asıl akvaryum kasa içine koymalık süs ne alınabilir diye düşünüyorum.
5090?
x870 godlike?
Boeing 747?
su-57?
mig-29?
typhoon?
j-20a?
f-14?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aio şuan almayacağım ama lian li hydroshift 360 lcd alırım heralde. Lcd alacağım ona göre her türlü öneriye açığım
tamam al h6 flow u ekran kartım boşta 35-40 hatta 30-32 ye düşüyor ki ortamım da soğuk falan değil

h6 mı 100r pz mi önerirsin yavaş yavas kablolarız sıkıntı yok ya
Ben şahsen 100r pz seçtim. Yarın gelecek acalem yok dersen yarın kurup fotoğraflarını bırakırım.

Bende de bu var. Keyifle kullanıyorum. Serin bir kasa.

20260201_143707.webp

5090?
x870 godlike?
Boeing 747?
su-57?
mig-29?
typhoon?
j-20a?
f-14?

tamam al h6 flow u ekran kartım boşta 35-40 hatta 30-32 ye düşüyor ki ortamım da soğuk falan değil
h6 flow küçük geldi gözüme ilerde 9070xt sapphire nitro+ düşünüyorum sığar mı?

Ekran kartı ve anakart güç girişi için kullandığın uzatma kablolarının linkini alabilir miyim?
Anakart:

Gpu:

kendinizmi topladınız
Evet, kendim topladım hocam. Temmuz ayında. İndirimler kovalayarak :)

Ben H6 Flow kullanıyorum. Toz filtresi eksikliği dışında pek bir eksiğini göremedim. Çok toz çekiyor. Yanında gelen fanlara kalitesiz diyorlardı bir de. Geldiği gibi sattığımdan bilmiyorum.

Hava akışı konusunda başarılı.

Ben H6 Flow kullanıyorum. Toz filtresi dışında pek bir eksiğini göremedim. Çok toz çekiyor. Yanında gelen fanlara kalitesiz diyorlardı yalnızca. Geldiği gibi sattığımdan bilmiyorum.

100r pz nin tasarımı hoşuma gitti açıkçası

Ben H6 Flow kullanıyorum. Toz filtresi dışında pek bir eksiğini göremedim. Çok toz çekiyor. Yanında gelen fanlara kalitesiz diyorlardı yalnızca. Geldiği gibi sattığımdan bilmiyorum.

dikey gpu işi ne oldu abi

Geri