orijinal alabilirsin bütçe neType-C kablo önerisi lazım. Teşekkürler.
400 500orijinal alabilirsin bütçe ne
400 500
İlk attığınız güzel gibi büyük ihtimal onu alacağım teşekkürlerBelkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Belkin MacBookPro, iPadPro, GalaxyS22, Ultra, Plus - Siyah gibi cihazlar için Power Delivery PD ile hızlı şarj için BoostChargePro Flex Örgülü USB-C - USB-C Kablosu 1m USB-IF Onaylı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin MacBookPro, iPadPro, GalaxyS22, Ultra, Plus - Siyah gibi cihazlar için Power Delivery PD ile hızlı şarj için BoostChargePro Flex Örgülü USB-C - USB-C Kablosu 1m USB-IF Onaylı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
UGREEN 2.0 A TYPE-C & TYPE-C Data ve Şarj Kablosu, 1.5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
UGREEN 2.0 A TYPE-C & TYPE-C Data ve Şarj Kablosu, 1.5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
evet o güzel geçenlerde çok satıldı herkes almıştıİlk attığınız güzel gibi büyük ihtimal onu alacağım teşekkürler
Buda iyiymiş de galiba üsttekinin bi alt modeli buBelkin 2'li Örgülü USB-C İphone 15 pro şarj ederken kullanıyorum. Çok uygun 2 adet 1.5m type-c kablo ile birlikte geliyor. 225 TL.
bu ikiliyi ben almazdım fiyatı güzel kalite vs iyidir ama ucunun korumarı yok deforme daha çabuk olur attığım ilk linktekinde orası korumal daha iyi bana kalırsaBuda iyiymiş de galiba üsttekinin bi alt modeli bu
Aynen onu alayım ben teşekkürlerbu ikiliyi ben almazdım fiyatı güzel kalite vs iyidir ama ucunun korumarı yok deforme daha çabuk olur attığım ilk linktekinde orası korumal daha iyi bana kalırsa
rica ederim hayırlı olsunAynen onu alayım ben teşekkürler
Sağolrica ederim hayırlı olsun